Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Filareti Nea Kalikratija

Vila Filareti se nalazi u centru Nea Kalikratije, u prvoj liniji kuća do gradske plaže. Supermarket, pekara i zelena pijaca nalaze se u blizini vile. Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i petokrevetnim dupleksima i imaju direktan pogled na more.

VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-1
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-2
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-3
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-4
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-5
previous arrow
next arrow
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-1
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-2
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-3
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-4
VILA-FILARETI---NEA-KALIKRATIA-5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Apartman se sastoji iz spavaće sobe gde se nalaze francuski ležaj i jedan singl ležaj, odvojenom kuhinjom u kojoj se nalazi jedan singl ležaj. Kupatilo ima tuš kadu.

Duplex raspolaže sa dve odvojene spavaće sobe, u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj francuski i singl ležaj, odvojenom kuhinjom. Kuhinjski deo sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i prostrane terase sa direktnim pogledom na more (plažu). Smeštajni objekat ne poseduje klima uređaj, internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

Udaljenost od glavne plaže: na plaži, Wi-Fi: nema Wi-Fi, Klima: nema klimu, TV: ima TV sa grčkim kanalima, Parking: nema obezbeđeno parking mesto, Spratnost: drugi sprat.

 

Pozovite nas