Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Ela Nea Kalikratia

Apartmani Ela Nea Kalikratia se nalaze u stambenoj zgradi u drugoj liniji kuća do mora. Apartmani Ela Nea Kalikratia se nalaze u mirnom delu Nea Kalikratije na 100m od gradske plaže. Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima. Apartmani se nalaze na drugom spratu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa srpskim kanalima, wifi i klimu. Smeštajni objekat nema obezbedjeno parking mesto. Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

  • Udaljenost od glavne plaže: 100m

  • Wi-Fi:ima Wi-Fi

  • Klima:ima klimu

  • TV:ima TV sa srpskim kanalima

  • Parking:nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost:drugi sprat

APARTMANI-ELA-1
APARTMANI-ELA-2
APARTMANI-ELA-3
APARTMANI-ELA-4
APARTMANI-ELA-5
APARTMANI-ELA-5-new
APARTMANI-ELA-6
APARTMANI-ELA-8
APARTMANI-ELA-9
APARTMANI-ELA-11
APARTMANI-ELA-12
APARTMANI-ELA-16
APARTMANI-ELA-17
APARTMANI-ELA-19
APARTMANI-ELA-20
APARTMANI-ELA-21
APARTMANI-ELA-22
APARTMANI-ELA-23
APARTMANI-ELA-24
APARTMANI-ELA-25
APARTMANI-ELA-26
previous arrow
next arrow
APARTMANI-ELA-1
APARTMANI-ELA-2
APARTMANI-ELA-3
APARTMANI-ELA-4
APARTMANI-ELA-5
APARTMANI-ELA-5-new
APARTMANI-ELA-6
APARTMANI-ELA-8
APARTMANI-ELA-9
APARTMANI-ELA-11
APARTMANI-ELA-12
APARTMANI-ELA-16
APARTMANI-ELA-17
APARTMANI-ELA-19
APARTMANI-ELA-20
APARTMANI-ELA-21
APARTMANI-ELA-22
APARTMANI-ELA-23
APARTMANI-ELA-24
APARTMANI-ELA-25
APARTMANI-ELA-26
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2023.
POPUSTI SE ODNOSE SAMO NA SMEŠTAJ

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima. Apartmani se nalaze na drugom spratu.

Duplex broj 5 raspolaže sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i terasom (pogled dvorište). U jednoj sobi se nalaze dva singla, a u drugoj sobi se nalaze dva spojena singl kreveta za koje je uradjen specijalan dušek 190 x 200 cm.

Duplex broj 6 raspolaže sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i terasom (pogled dvorište). U jednoj sobi se nalaze tri singl ležaja, a u drugoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj.

Duplex broj 8 raspolaže sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i terasom (bočni pogled more). U jednoj sobi se nalaze francuski i singl ležaj, a u drugoj sobi dva singl ležaja.

Kuhinjski deo u svakom apartmanu sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa srpskim kanalima, wifi i klimu. Smeštajni objekat nema obezbedjeno parking mesto.

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas