Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Sofia Nea Kalikratia

Vila Sofia Nea Kalikratia se nalazi u prvoj liniji kuća do gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kalikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Vila Sofia Nea Kalikratia raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima i svi apartmani imaju direktan pogled na more. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura apartmana: dva singl ležaja nalaze se u sobi, a jedan singl ležaj u kuhinji. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i terase sa direktom pogledom na more (plažu). Apartmani su klimatizovani. Smeštajni objekat poseduje internet wireless i ne poseduje obezbeđeno parking mesto. Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)! U prizemlju smeštajnog objekta nalaze se kafići koji u večernjim satima prave nešto veću buku!

  • Udaljenost od glavne plaže: na plaži

  • Wi-Fi: ima Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa grčkim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: prvi i drugi sprat

KOORDINATE: N 40°18’36.28″ E 23°03’51.87″

Vila-sofia-3
Vila-Sofia-1 (1)
VILA-SOFIA-1
Vila-Sofia-2 (1)
VILA-SOFIA-2
Vila-Sofia-3 (1)
VILA-SOFIA-3
VILA-SOFIA-4
Vila-Sofia-5 (1)
VILA-SOFIA-5
Vila-Sofia-6 (1)
VILA-SOFIA-6
VILA-SOFIA-7
Vila-Sofia-8 (1)
VILA-SOFIA-8
Vila-Sofia-9 (1)
VILA-SOFIA-9
Vila-Sofia-10 (1)
VILA-SOFIA-10
Vila-Sofia-11 (1)
VILA-SOFIA-11
VILA-SOFIA-12
previous arrow
next arrow
Vila-sofia-3
Vila-Sofia-1 (1)
VILA-SOFIA-1
Vila-Sofia-2 (1)
VILA-SOFIA-2
Vila-Sofia-3 (1)
VILA-SOFIA-3
VILA-SOFIA-4
Vila-Sofia-5 (1)
VILA-SOFIA-5
Vila-Sofia-6 (1)
VILA-SOFIA-6
VILA-SOFIA-7
Vila-Sofia-8 (1)
VILA-SOFIA-8
Vila-Sofia-9 (1)
VILA-SOFIA-9
Vila-Sofia-10 (1)
VILA-SOFIA-10
Vila-Sofia-11 (1)
VILA-SOFIA-11
VILA-SOFIA-12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2023.
POPUSTI SE ODNOSE SAMO NA SMEŠTAJ

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima i svi apartmani imaju direktan pogled na more. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura apartmana: dva singl ležaja nalaze se u sobi, a jedan singl ležaj u kuhinji.

Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i terase sa direktom pogledom na more (plažu). Apartmani su klimatizovani. Smeštajni objekat ne poseduje internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas