Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Artemida

Apartmani Artemida Nea Kalikratia nalaze se na oko 300 metara od glavne plaže i na oko 120 metara od divlje plaže, od centra mesta na oko 700 metara. Apartmani Artemida Nea Kalikratia nalaze se na prvom spratu, imaju zajednička ulazna vrata i zajednički predprostor. Oba apartmana se sastoje od sobe, kuhinjskog dela, kupatila i terase. Apartmani imaju TV sa srpskim kanalima i klimatizovani su. Nemaju obezbeđeno parking mesto i nemaju internet wireless. Apartmani su renovirani sa novim nameštajem. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Upotreba klime je uračunata u cenu najma (osim za last minute ponude)!

  • Udaljenost od glavne plaže: 300m

  • Wi-Fi: nema Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa srpskim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: prvi sprat

APARTMANI-ARTEMIDA-1-scaled
APARTMANI-ARTEMIDA-2
APARTMANI-ARTEMIDA-3
APARTMANI-ARTEMIDA-4
APARTMANI-ARTEMIDA-6
APARTMANI-ARTEMIDA-7
APARTMANI-ARTEMIDA-8
APARTMANI-ARTEMIDA-9
APARTMANI-ARTEMIDA-10
APARTMANI-ARTEMIDA-11
APARTMANI-ARTEMIDA-12
APARTMANI-ARTEMIDA-13
APARTMANI-ARTEMIDA-14
APARTMANI-ARTEMIDA-15
APARTMANI-ARTEMIDA-16
APARTMANI-ARTEMIDA-17
previous arrow
next arrow
APARTMANI-ARTEMIDA-1-scaled
APARTMANI-ARTEMIDA-2
APARTMANI-ARTEMIDA-3
APARTMANI-ARTEMIDA-4
APARTMANI-ARTEMIDA-6
APARTMANI-ARTEMIDA-7
APARTMANI-ARTEMIDA-8
APARTMANI-ARTEMIDA-9
APARTMANI-ARTEMIDA-10
APARTMANI-ARTEMIDA-11
APARTMANI-ARTEMIDA-12
APARTMANI-ARTEMIDA-13
APARTMANI-ARTEMIDA-14
APARTMANI-ARTEMIDA-15
APARTMANI-ARTEMIDA-16
APARTMANI-ARTEMIDA-17
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2023.
POPUSTI SE ODNOSE SAMO NA SMEŠTAJ

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Apartmani Artemida Nea Kalikratia nalaze se na prvom spratu, imaju zajednička ulazna vrata i zajednički predprostor. Oba apartmana se sastoje od sobe, kuhinjskog dela, kupatila i terase. Apartmani imaju TV sa srpskim kanalima i klimatizovani su. Nemaju obezbeđeno parking mesto i nemaju internet wireless. Apartmani su renovirani sa novim nameštajem.

Apartman 1

Struktura apartmana (1/2+2app): u sobi ima dva kauča (100×190) i dva pomoćna ležaja (90×190). Kuhinjski deo ima frižider, mali šporet sa 3 ringle i rernom, sudoperu, elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa ima pogled na park i na more (u daljini).

Apartman 2

Struktura apartmana (1/3 app): u spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj i singl ležaj. Kuhinja je mala, u njoj se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima veliku terasu sa pogledom na park i na more (u daljini).

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.

Upotreba klime je uračunata u cenu najma (osim za last minute ponude)!

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas