Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Planine Srbije

Planine Srbije. U našoj ponudi možete pronaći ponude smeštaja hotelskog i apartmanskog tipa na planinama Srbije: Kopaonik, Zlatibor, Divčibare, Stara Planina, Tara, Mokra Gora, Golija. Planine Srbije su najatraktivnije destinacije za zimski turizam, ali isto tako sve više ljudi posećuje planine naše zemlje u proleće, eto i jesen kako bi pobegli iz Gradova u mir i tišinu, čist vazduh, slušali cvrkut ptica. Planine osim zimskih aktivnosti i sportova imaju mnoštvo atrakcija i aktivnosti koje pružaju u toplim danima: biciklizam, pešačenje, mnogobrojni izleti u okolini, vidikovci, rafting, posmatranje ptica…učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

Kopaonik je najveći turistički planinski centar u  Srbiji, sa brojnim smeštajnim kapacitetima, sa najviše skijaških staza i žičara. Za ljubitelje profesionalnog skijanja ali i za početnike i one najmlađe.

Zlatibor je jedna od najposećenijih planina u Srbiji, zahvaljujući četinarskim šumama, potocima i velikom broju sunčanih dana, predstavlja jednu od omiljenih planina za porodice kako leti tako i zimi, bogat sadržaj namenjen deci.

Divčibare su idealno mesto za najmlađe i one koji tek uče da skijaju. Postoje četiri ski staze, Najduža staza se nalazi na padini Crnog vrha i duga je oko 800 metara. 

Stara Planina osvaja i pleni, ne samo u toku zime, vec tokom cele godine. Idealno je mesto za ljubitelje netaknute prirode, koji žele da otkriju neizmerna bogatstva ove planinske lepotice na istoku Srbije. 

Pozovite nas