Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartman Zoi Nea Kalikratia

Apartman Zoi Nea Kalikratia se nalazi u centru Nea Kalikratije, u prvoj liniji kuća do gradske plaže. Supermarket, pekara i zelena pijaca nalaze se u blizini vile. Apartman Zoi Nea Kalikratia poseduje četvorokrevetni apartman koji se nalazi na prvom spratu, poseduje klima uređaj, internet wireless i nema obezbeđeno parking mesto. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman ima TV prijemnik sa grčkim kanalima i prostranu terasu sa direktnim pogledom na more (plažu). Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)! Peta osoba u apartmanu može da bude dete do 12 godina.

  • Udaljenost od glavne plaže: na plaži

  • Wi-Fi: ima Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa grčkim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: prvi sprat

KOORDINATE: N 40°18’36.83″ E 23°03’43.54″

apartmani-zoi-nea-kalikratija-1
apartmani-zoi-nea-kalikratija-5
APARTMAN-ZOI-1
APARTMAN-ZOI-2
APARTMAN-ZOI-3
APARTMAN-ZOI-4
APARTMAN-ZOI-5
APARTMAN-ZOI-6
APARTMAN-ZOI-7 (1)
previous arrow
next arrow
apartmani-zoi-nea-kalikratija-1
apartmani-zoi-nea-kalikratija-5
APARTMAN-ZOI-1
APARTMAN-ZOI-2
APARTMAN-ZOI-3
APARTMAN-ZOI-4
APARTMAN-ZOI-5
APARTMAN-ZOI-6
APARTMAN-ZOI-7 (1)
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
5% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2023.
POPUSTI SE ODNOSE SAMO NA SMEŠTAJ

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

apartman 1/4+1

Struktura apartmana: apartman se sastoji iz spavaće sobe gde se nalaze francuski ležaj i jedan kauč na razvlačenje, odvojenom kuhinjom u kojoj se nalazi još jedan kauč na razvlačenje. Kuhinjski deo sadrži veliki šporet, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo je malo i nema kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.  Apartman ima TV prijemnik sa grčkim kanalima i prostranu terasu sa direktnim pogledom na more (plažu).

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)! Peta osoba u apartmanu može da bude dete do 12 godina.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas