Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Olympic Beach

Olympic Beach je mesto koje se razvijalo uz Paraliju sa kojom je povezana osvetljenim šetalištem i biciklističkom stazom. Polučasovnom laganom šetnjom stiže se do Paralije, koja je udaljena svega 2 km. Mesto je mirnije i pogodno je za sportove na plaži i vodi. Olympic Beach apartmani leto.

ZA AKTUELNE POPUSTE I SPECIJALNE PONUDE BUDITE SLOBODNI DA NAS POZOVETE ILI NAM POŠALJITE UPIT!

Više informacija o Olympic Beachu :

 

Plaže:
Široka peščana plaža duga 2.5 km, koja se pruža sve do Paralije, idealna je za sve koji ne vole gužvu, a sa druge strane, mogućnost da se za petnaest-dvadeset minuta šetnje (ili još brže autobusom ili vozićem) stigne do paralijskih prodavnica, čini da se sve više gostiju odlučuje da baš ovde provede svoj odmor.
Provod
Olympic beach nije mesto za provod, više odgovara onima koji vole miran odmor. Međutim laganom šetnjom se stiže do Paralije, koja je pravi magnet za ljubitelje dobrog provoda, ovde ćete naći sve što dobar provod čini: barove, kafiće, restorane i noćne klubove.
Istorija Olympic Beacha
Olyimpic Beach je malo mesto koje se razvijalo uz Paraliju krajem 20. veka.
Autom do Olympic Beach-a

Kako stići do Olyimpic Beacha

Automobilom – Do Olympic Beacha se stiže autoputem prema Solunu odakle se put nastavlja ka jugu i Atini, kod grada Katerini se odvajate ka Olympic Beachu ili Olympiaki Akti. Udaljenost od Beograda je 680 km i 7 sati vožnje, od Niša 460 km i 5 sati.

Autobusom – Organizovani sezonski polasci za Olympic Beach.

Avionom – Redovnom avio linijom od Beograda do Soluna. Privatni transfer do Olympic Beacha.

Pozovite nas