Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Nea Vrasna

Nea Vrasna je poznata pre svega po svojoj neodoljivo lepoj plaži, dugoj 7 km. Mesto se nalazi na idealnoj lokaciji na 70 km od Soluna sa zapadne strane i isto toliko od Kavale sa istočne strane. Nea Vrasna je locirana između dva mesta Strimonskog zaliva, Asprovalte i Stavrosa. Mesto je puno barova, kafića i restorana, raspoređenih uz obalu pored lepo uređenog šetališta. Idealno je za porodice sa decom uz mnoštvo sadržaja za decu. Prelepa plaža uz kristalno čisto more nagrađivana je prestižnim priznanjem “plava zastavica”. Nea Vrasna apartmani leto.

ZA AKTUELNE POPUSTE I SPECIJALNE PONUDE BUDITE SLOBODNI DA NAS POZOVETE ILI NAM POŠALJITE UPIT!

Više informacija o Nea Vrasni :

 

Plaže:

Nea Vrasna se ponosi širokom preščanom plažom. Proteže se na preko 10 kilometara i ujedno je najduža plaža u Grčkoj i Evropi. Takođe, godinama za redom plaža Nea Vrasne je nagrađivana “Plavom zastavom”, medjunarodnim simbolom za čisto more, dobru uslugu i besprekorne plaže.

Provod

Nea Vrasna je turistička destinacija koja pruža idealne uslove za relaksirajući odmor, daleko od gradskih gužvi i obaveza. Pored kristalno čistog mora i peščanih plaža gosti Nea Vrasne mogu uživati u mnogobrojnim tavernama, kafićima, restoranima i barovima na plaži dok blizina Asprovalte i Stavrosa omogućava odličan izbor noćnih klubova i diskoteka. Sloun je udaljen na sa samo sat vremena vožnje, kao i “Vodeni Svet”, zabavni park za decu i odrasle.

Istorija Nea Vrasne

Nea Vrasna je novoizgradjeno naselje i nema bogatu istoriju. Od malog sela na obali Egejskog mora, zbog blizine Soluna i idealne saobraćajne povezanosti, ovo mesto se velikom brzinom razvilo u jednu od posećenijih turističkih destinacija u Solunskoj regiji.

Autom do Nea Vrasne

Kako stići do Nea Vrasne

Automobilom – Do Nea Vrasne se lako stiže autoputem prema Solunu odakle se put nastavlja ka Kavali, preko Asprovalte do Nea Vrasne. Udaljenost od Beograda je 705.5 km i 7 sati i 25 minuta vožnje, od Niša 484 km i 5 sati i 25 minuta.

Autobusom – Organizovani sezonski polasci za Nea Vrasnu u organizaciji turističke agencije Sani Tours.

Avionom – Redovnom avio linijom od Beograda do Soluna, nakon toga autobusom ili privatnim transferom do Nea Vrasne.

Da li ste znali ?
Pozovite nas