Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Dora Nea Kalikratija

Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.

vila-dora-1
vila-dora-2
vila-dora-3
vila-dora-4
vila-dora-5
vila-dora-6
vila-dora-7
vila-dora-8
vila-dora-9
vila-dora-10
previous arrow
next arrow
vila-dora-1
vila-dora-2
vila-dora-3
vila-dora-4
vila-dora-5
vila-dora-6
vila-dora-7
vila-dora-8
vila-dora-9
vila-dora-10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Apartmani i studiji imaju bočno pogled na more, a studio na četvrtom spratu ima i direktan pogled na more.
Struktura studija u prizemlju: soba raspolaže francuskim ležajem, kuhinjom.
Struktura trokrevetnog studija: soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači, kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje).
Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja apartmana). Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji i apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, imaju internet wireless i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto. glavne plaže: na plaži, Wi-Fi: nema Wi-Fi, Klima: nema klimu, TV: ima TV sa grčkim kanalima, Parking: nema obezbeđeno parking mesto, Spratnost: drugi sprat.
Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma.
Udaljenost od glavne plaže: 10m, Wi-Fi: ima Wi-Fi, Klima: ima klimu, TV: ima TV sa grčkim kanalima, Parking: nema obezbeđeno parking mesto, Spratnost: prizemlje, prvi, drugi, treći i četvrti sprat.

Pozovite nas