Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Dora Nea Kalikratija

Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.

vila-dora-1
vila-dora-2
vila-dora-3
vila-dora-4
vila-dora-5
vila-dora-6
vila-dora-7
vila-dora-8
vila-dora-9
vila-dora-10
previous arrow
next arrow
vila-dora-1
vila-dora-2
vila-dora-3
vila-dora-4
vila-dora-5
vila-dora-6
vila-dora-7
vila-dora-8
vila-dora-9
vila-dora-10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Apartmani i studiji imaju bočno pogled na more, a studio na četvrtom spratu ima i direktan pogled na more.
Struktura studija u prizemlju: soba raspolaže francuskim ležajem, kuhinjom.
Struktura trokrevetnog studija: soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači, kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje).
Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja apartmana). Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji i apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, imaju internet wireless i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto. glavne plaže: na plaži, Wi-Fi: nema Wi-Fi, Klima: nema klimu, TV: ima TV sa grčkim kanalima, Parking: nema obezbeđeno parking mesto, Spratnost: drugi sprat.
Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma.
Udaljenost od glavne plaže: 10m, Wi-Fi: ima Wi-Fi, Klima: ima klimu, TV: ima TV sa grčkim kanalima, Parking: nema obezbeđeno parking mesto, Spratnost: prizemlje, prvi, drugi, treći i četvrti sprat.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas