Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Monix Club Zlatibor

Vila Monix Club Zlatibor je smeštena na Zlatiboru na rubu naselja Obudojevica, udaljena je 800 m od centra i 300 m od ski staze. Vila Monix Club Zlatibor raspolaže sa 45 ležajeva smeštenim u komfornim sobama i luksuznim aparmanima iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Sve smeštajne jedinice imaju 2-6 ležaja, opremljene u modernom stilu i poseduju kupatilo, TV, kablovsku televiziju i internet. U Vili na raspolaganju su Vam parking, recepcija sa sigurnosnim sefom kao i restoran sa kaminom i tremom u kom se služi probrana hrana zlatiborskog kraja.

VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-1
1 (1)
VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-3
VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-9
VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-10
1 (2)
1
2 (1)
2 (2)
2
3
4
6
7
10
standardna-dvokrevetna-soba-1
standardna-dvokrevetna-soba-2
standardna-dvokrevetna-soba-3
previous arrow
next arrow
VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-1
1 (1)
VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-3
VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-9
VILA-MONIX-CLUB-ZLATIBOR-10
1 (2)
1
2 (1)
2 (2)
2
3
4
6
7
10
standardna-dvokrevetna-soba-1
standardna-dvokrevetna-soba-2
standardna-dvokrevetna-soba-3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUST:

ZA BORAVAK OD 3-7 NOĆENJA – 10% POPUSTA, ZA BORAVAK OD 7 I VIŠE NOĆENJA – 20% POPUSTA

Vila raspolaže sa 45 ležajeva smeštenim u komfornim sobama i luksuznim aparmanima iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Sve smeštajne jedinice imaju 2-6 ležaja, opremljene u modernom stilu i poseduju kupatilo, TV, kablovsku televiziju i internet.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas