Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Monix Palace Zlatibor

Apartmani Monix Palace Zlatibor pripadaju luksuznom kompleksu. Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica i udaljeni su 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Apartmani Monix Palace Zlatibor nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve. Svaki apartman u kompleksu poseduje dnevni boravak sa ugaonom garniturom i kuhinju koja je opremljena svim neophodnim inventarom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji gosti apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu Gold Gondole kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik. Svi apartmani u kompleksu Monix Palace su opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI –om sa kablovskom televizijom. U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na apartmanski kompleks Monix i sjajnu prirodu.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
previous arrow
next arrow
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUST:

ZA BORAVAK OD 3-7 NOĆENJA – 10% POPUSTA, ZA BORAVAK OD 7 I VIŠE NOĆENJA – 20% POPUSTA

Svaki apartman u kompleksu poseduje dnevni boravak sa ugaonom garniturom i kuhinju koja je opremljena svim neophodnim inventarom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas