Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Fotini Sivota

Vila Fotini Sivota nedavno renovirana vila se nalazi u centru Sivote, samo 20-ak m od živopisne luke kosmopolitskog mesta. Centralna lokacija pruža sjajan izbor restorana i kafića koji su u luci, a stazom ljubavi se stiže do najbliže plaže Galikos posle 250 m.

vila-fotini-sivota-1
vila-fotini-sivota-2
vila-fotini-sivota-3
vila-fotini-sivota-4
vila-fotini-sivota-5
vila-fotini-sivota-6
vila-fotini-sivota-7
vila-fotini-sivota-8
vila-fotini-sivota-9
vila-fotini-sivota-10
previous arrow
next arrow
vila-fotini-sivota-1
vila-fotini-sivota-2
vila-fotini-sivota-3
vila-fotini-sivota-4
vila-fotini-sivota-5
vila-fotini-sivota-6
vila-fotini-sivota-7
vila-fotini-sivota-8
vila-fotini-sivota-9
vila-fotini-sivota-10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

St 02/St 03: smešteni su u prizemlju i na prvom spratu i poseduju dva standardna kreveta ili francuski krevet, a u St 03 postoji i treći standardni krevet, kuhinjski deo (frižider, indukcioni rešo sa jednom ringlom, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba),kupatilo sa tuš kabinom,TV,klima uređaj je u ceni i zajedničku terasu sa garniturom za sedenje ili zaseban balkon.

App 03: smešten je na drugom spratu delimično pod krovnom kosinom i do njega vodi zasebno stepenište. Apartman je prostran i poseduje francuski krevet i treći standardni krevet u spavaćoj sobi, u dnevnom boravku se nalazi kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba) u kome se nalazi sofa na razvlačenje na kojoj mogu spavati i dve odrasle osobe, kupatilo sa tuš kabinom i dva balkona sa garniturom za sedenje. Korišćenje klime je u ceni. Pogodan je za smeštaj porodica sa dvoje ili troje dece.

App 04: smešten je na prvom spratu, poseduje francuski krevet u spavaćoj sobi, u dnevnom boravku se nalazi kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba) u kome se nalaze dva standardna kreveta, kupatilo sa tuš kabinom i dva balkona sa garniturom za sedenje.

Pozovite nas