Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Anna Sivota

Vila Anna se nalazi u strogom centru letovalista Sivota. Vila je u renovirana 2017 godine i prve goste Vila Anna prima na LETO 2018 godine. Vila Anna je udaljena od gradske luke nekih 40-tak metara, dok je najbliža gradska plaža udaljena oko 350m od Vile Ana. Restorani, kafići, suvenirnice, butici, apoteka, Supermarket, pekara se nalaze u neposrednoj blizini Vile Anna. Vila Anna poseduje sopstveni parking za naše goste koji se nalazi u neposrednoj blizini. Vila Anna je za svaku preporuku, sa obzirom na svoju idealnu lokaciju, kao i udobnost koju pruža.

vila-anna-sivota-1
vila-anna-sivota-2
vila-anna-sivota-3
vila-anna-sivota-4
vila-anna-sivota-5
vila-anna-sivota-6
vila-anna-sivota-7
vila-anna-sivota-8
previous arrow
next arrow
vila-anna-sivota-1
vila-anna-sivota-2
vila-anna-sivota-3
vila-anna-sivota-4
vila-anna-sivota-5
vila-anna-sivota-6
vila-anna-sivota-7
vila-anna-sivota-8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

DVOKREVETNI STUDIJI: Dvokrevetni studiji se sastoje iz prostorije u kojoj se nalaze dva singl standardna ležaja dimenzija 90x190cm, dva noćna stočića, ormar, dve lampe, TV, klima uređaj, Kuhinja se nalazi u sklopu studija i od opreme poseduje rešo sa dve ringle, sudoperu, kao i neophodan kuhinjski pribor za dve osobe. Kupatilo u svom sastavu ima tuš kabinu , kao i po jedan veliki i jedan mali peškir po gostu. Terasa je komforna, i poseduje sto sa dve stolice. Usluga WI-FI internet konekcije je besplatna.

TROKREVETNI APARTMAN: Trokrevetni apartman se sastoji iz spavaće sobe koja u svom sastavu poseduje dva singl ležaja dimenzija 90x190cm kao sofa krevet dimenzija 190x80cm (takodje u pojedinim apartmanima treci lezaj moze biti u sklopu kuhinjskog dela, dok se onda u spavacoj sobi mogu nalaziti 2 singl lezaja), dva noćna stočića sa dve lampe, klima uređaj, TV, i ima izlaz na terasu, koja poseduje sto sa tri stolice. Druga prostorija je kuhinja sa trpezarijom u kojoj se nalaze sto sa tri stolice zaručavanje, dok je u sastavu kuhinje rešo sa dve ringle, kao i neophodno posuđe za tri osobe. Kupatilo se sastoji od tuš kabine manjih dimenzija. Usluga WI-FI internet konekcije je besplatna.

* KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – GRATIS
* WI-FI INTERNET- GRATIS
* ČIŠĆENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA 3. I 7. DANA

Pozovite nas