Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Costalina Limenas

Vila Costalina se nalazi na mirnoj lokaciji u Limenasu i na nekih 15-ak minuta hoda od plaže. Vlasnici su veoma ljubazni i srdačni i odlično održavaju objekat. Gostima su na raspolaganju internet, klima, parking i dvorište sa roštiljom. Costalina je od strogog centra udaljena 800 metara a od gradske plaže nekih kilometar (isto toliko je udaljena i od plaže Vournelis). Prvi supermarket možete naći na 400-500 metra. Na ulazu u vilu nalaze se recepcija i lobi. U ponudi je su smeštajne jedinice za dve do četiri osobe i raspoređeni su na visokom prizemlju i prvom spratu (jedan je samo u polusuterenu).

vila-costalina-limenas-tasos-1
vila-costalina-limenas-tasos-2
vila-costalina-limenas-tasos-3
vila-costalina-limenas-tasos-4
vila-costalina-limenas-tasos-5
vila-costalina-limenas-tasos-6
vila-costalina-limenas-tasos-7
vila-costalina-limenas-tasos-8
vila-costalina-limenas-tasos-9
vila-costalina-limenas-tasos-10
vila-costalina-limenas-tasos-11
vila-costalina-limenas-tasos-12
vila-costalina-limenas-tasos-13
vila-costalina-limenas-tasos-14
vila-costalina-limenas-tasos-15
previous arrow
next arrow
vila-costalina-limenas-tasos-1
vila-costalina-limenas-tasos-2
vila-costalina-limenas-tasos-3
vila-costalina-limenas-tasos-4
vila-costalina-limenas-tasos-5
vila-costalina-limenas-tasos-6
vila-costalina-limenas-tasos-7
vila-costalina-limenas-tasos-8
vila-costalina-limenas-tasos-9
vila-costalina-limenas-tasos-10
vila-costalina-limenas-tasos-11
vila-costalina-limenas-tasos-12
vila-costalina-limenas-tasos-13
vila-costalina-limenas-tasos-14
vila-costalina-limenas-tasos-15
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Sve smeštajne jedinice su studiji (sobe sa kuhinjom, kupatilom i terasom), veoma su prostrani, sa novijim nameštajem. Raspored kreveta u smeštajnim jedinicama je raznovrsan, postoje i francuski i singl kreveti.
Dvokrevetni studiji (22m2) imaju po dva singl spojena ležaja. Oba se nalaze u visokom prizemlju. Imaju malu čajnu kuhinju i kupatilo.
Trokrevetni studiji i apartmani, imaju bračni i singl ležaj. Veličine su 24m2. Jedan je potpuno nov i u ponudi od leta 2019. Ovaj studio se nalazi u polusuterenu (tri stepenika se spušta ispod nivoa prizemlja) ali je kvalitetniji od ostalih. Kuhinja je moderna i dobro opremljena i ima veliki frižider a napolju ispred studija se nalazi i šporet. Ispred studija je takođe prostor za sedenje sa stolom i stolicama (prekriven tendom). U kupatilu je tuš kabina.
Petokrevetni apartman, ima bračni lezaj u spavacoj sobi i kupatilo, dnevna soba sa velikom ugaonom garniturom na razvlacenje ( za max 3 osobe ) . Ovaj app se nalazi u polusuterenu (tri stepenika se spušta ispod nivoa prizemlja). Kuhinja je moderna i dobro opremljena.Napomena za kupatilo, putnici koji borave u ovom aprtmanu kupatilo se nalazi u spavacoj sobi.
Studiji su veoma čisti, neke terase su prostrane, a kuhinje pristojno opremljene. Svaki studio je klimatizovan i ima TV, a WiFi je dostupan na recepciji i u nekim sobama.
Posteljina i peškiri se menjaju na polovini boravka.

Sadržaj:Kuća ima lepo i pedantno uređeno dvorište sa letnjikovcem, garniturama za sedenje, zidanim roštiljem i prostorom za igru dece.
Parking prostor je obezbeđen ispred smeštaja. Ukoliko želite smeštaj po povoljnoj ceni, blizu centra, šetališta i svih sadržaja koje Limenas nudi, Vila Costalina je odličan izbor.
Izborom ove vile dobijate smeštaj koji predstavlja odličnu bazu za obilazak ostrva, jer je blizu nekih od najlepših plaža na ostrvu – Tarzanas, Paplimani, Makrijamos, pa i Golden beach (10km).

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas