Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Panos Limenas

Vila Panos je odlično pozicionirana, nalazi se u centru mesta Limenas, blizu stare luke i arheološkog muzeja, udaljena je oko 100m od gradske plaže. Vila Panos Limenas poseduje dvokrevetne, trokrevetne apartmane, kao i apartmane namenjene za smeštaj četvoročlane porodice, sa dva kreveta u spavaćoj sobi i kaučem na razvlačenje u dnevnoj sobi, nalaze se na prvom spratu i svi imaju pogled ka moru. U neposrednoj blizini se nalazi javni, besplatni parking. Svi apartmani imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, peškire, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj i u spavaćoj sobi i u kuhinji (uključen u cenu). Čišćenje smeštajnih jedinica, promena peškira i posteljine je petog dana boravka. Google maps: Latitude: 40.780100 Longitude: 24.711729

VILA-PANOS-1
VILA-PANOS-2
VILA-PANOS-3
VILA-PANOS-4
VILA-PANOS-5
VILA-PANOS-6
VILA-PANOS-7
VILA-PANOS-8
previous arrow
next arrow
VILA-PANOS-1
VILA-PANOS-2
VILA-PANOS-3
VILA-PANOS-4
VILA-PANOS-5
VILA-PANOS-6
VILA-PANOS-7
VILA-PANOS-8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne apartmane, kao i apartmane namenjene za smeštaj četvoročlane porodice, sa dva kreveta u spavaćoj sobi i kaučem na razvlačenje u dnevnoj sobi, nalaze se na prvom spratu i svi imaju pogled ka moru. U neposrednoj blizini se nalazi javni, besplatni parking. Svi apartmani imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, peškire, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj i u spavaćoj sobi i u kuhinji (uključen u cenu). Čišćenje smeštajnih jedinica, promena peškira i posteljine je petog dana boravka.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas