Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Lena Limenas

Hotel Lena Limenas se nalazi u Limenasu na ostrvu Tasos. Prijatan trospratni hotel, lociran u samom centru Limenasa, u pešačkoj zoni, okružen barovima, tavernama, prodavnicama i buticima. Hotel Lena Limenas je od gradske plaže udaljen svega 5 minuta hoda. Sadržaj hotela: Internet je besplatan u holu recepcije. U holu hotela nalazi se hotelski restoran gde se služi isključivo doručak. Klima uz doplatu na licu mesta 4 eur dnevno.
Usluga: Noćenje sa doručkom

hotel-lena-limenas-tasos-1
hotel-lena-limenas-tasos-2
hotel-lena-limenas-tasos-3
hotel-lena-limenas-tasos-4
hotel-lena-limenas-tasos-5
hotel-lena-limenas-tasos-7
hotel-lena-limenas-tasos-8
previous arrow
next arrow
hotel-lena-limenas-tasos-1
hotel-lena-limenas-tasos-2
hotel-lena-limenas-tasos-3
hotel-lena-limenas-tasos-4
hotel-lena-limenas-tasos-5
hotel-lena-limenas-tasos-7
hotel-lena-limenas-tasos-8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel raspolaže 1/2 ( francuski ležaj ili dva singl) i 1/2+1- (dvokrevetna sa pomoćnim ležajem na kome može da boravi dete do 10 godina) sobama koje su opremljene kupatilom, tv-om, klimom (uz doplatu 4 eur dnevno-na licu mesta), terasom. Svakodnevno čišćenje soba od strane osoblja hotela, posteljina i peškiri se menjaju na pet dana.
Sadržaj: Internet je besplatan u holu recepcije. U holu hotela nalazi se hotelski restoran gde se služi isključivo doručak.
Usluga: Noćenje sa doručkom

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas