Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Loutrouvia Krf

Hotel Loutrouvia Krf je hotel sa dve zvezdice. Nalazi se na samoj obali duž dugačke plaže. Od centra Benitsesa udaljen je 300 metara, od grada i aerodroma 12 km. Od pešcano šljunkovite plaže deli ga samo ulica. Hotel Loutrouvia Krf ima predivan pogled na more i planine. Jednostavan i ekonomičan hotel, sa a la carte restoranom i dobrom uslugom. Struktura smeštaja: hotel poseduje 22 sobe. Sobe su 1/2 i 1/3. Svaka soba sadrži klimu (uključena u cenu), TV, mini frižider, kupatilo, fen na recepciji ( na upit ), balkon. Hotelski sadržaj: Recepcija, Wi-fi internet, parking, sef uz doplatu (3€ dnevno na llicu mesta), restoran, bar. Usluga: Doručak – kontinentalni, buffet service (samoposluživanje). Idealan mali hotel za porodični odmor.

hotel-loutrouvia-krf-1
hotel-loutrouvia-krf-2
hotel-loutrouvia-krf-3
hotel-loutrouvia-krf-4
hotel-loutrouvia-krf-5
hotel-loutrouvia-krf-6
previous arrow
next arrow
hotel-loutrouvia-krf-1
hotel-loutrouvia-krf-2
hotel-loutrouvia-krf-3
hotel-loutrouvia-krf-4
hotel-loutrouvia-krf-5
hotel-loutrouvia-krf-6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Struktura smeštaja: hotel poseduje 22 sobe. Sobe su 1/2 i 1/3. Svaka soba sadrži klimu (uključena u cenu), TV, mini frižider, kupatilo, fen na recepciji ( na upit ), balkon. Hotelski sadržaj: Recepcija, Wi-fi internet, parking, sef uz doplatu (3€ dnevno na llicu mesta), restoran, bar. Usluga: Doručak – kontinentalni, buffet service (samoposluživanje).

Krf je magično ostrvo, koje je nekada privlačilo osvajače, a danas turiste. Jonska ostrva su poznata po prelepim plažama, prirodnim lepotama i tirkiznoj boji mora. Ali Krf poseduje jednu prednost, a to su kulturno-istorijski spomenici i grad Krf koji je pravi biser medju Grčkim gradovima. Venecijanski uticaj vidljiv je na svakom koraku i očuvao se do danas jer Krf nikada nije bio pod Turskom okupacijom. Postoji još jedan čvrst razlog zašto ovo ostrvo treba da stavite na mapu svojih putovanja, a to je malo ostrvo Vido nadomak samog grada i Plava grobnica, sveta mesta srpske istorije, mesto večnog počinka za mnoge srpske junake iz Prvog svetskog rata. Krf je poznat po svojoj raznolikosti i po mnoštvu mesta koje treba posetiti, od prelepih plaža, planinskih vrhova, malih tradicionalnih sela u unutrašnjosti, manastir u Paleokastrici, Kanal ljubavi u Sidariju, Aquapark, palatu Ahilion, Mišije ostrvo Pontikonisi i mnoga druga mesta koja će upotpuniti vaš letnji odmor. Krf apartmani leto i hotelski smeštaj.

 

Pozovite nas