Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Aleksandra 1 Krf

Vila Aleksandra 1 Krf nalazi se u Dasiji, kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom dvorištu sa mediteranskim rastinjem. Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu, u mirnom delu Dasije. Od najlepše plaže sa prirodnim hladom je udaljena svega 600 m. Do centra Dasije je svega 400m gde se nalazi veliki broj taverni, kafeterija i marketa. Idealna lokacija omogućuje noćni provod u Ipsosu do koga je svega 500 m hoda. Vila Aleksandra 1 Krf raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo.

alexandros-k-1
alexandros-k-2
alexandros-k-3
alexandros-k-4
alexandros-k-6
alexandros-k-7
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-1
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-2
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-3
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-4
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-7
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-8
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-9
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-10
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-11
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-12
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-14
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-15
previous arrow
next arrow
alexandros-k-1
alexandros-k-2
alexandros-k-3
alexandros-k-4
alexandros-k-6
alexandros-k-7
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-1
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-2
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-3
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-4
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-7
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-8
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-9
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-10
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-11
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-12
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-14
Vila-ALEKSANDRA-1-Krf-15
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

PROGRAM PUTOVANJA BR.107 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak na Krf. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 11./12. dan – Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR.107/1 – AVIONSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1.dan Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Terminal 2, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, redovan let za Krf. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

2.dan – 10./11. dan- Krf – boravak u izabranom apartmanu / hotelu na bazi najma/noćenja doručkom/ polupansiona. 11./12. dan- napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR.107/2– AUTOBUSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1.dan – Beograd sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Predviđeno vreme polazak autobusa u 13:00h, iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 2. dan -10./11. dan – …dolazak u Igumenicu I ukrcavanje na trajekt za Krf, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 12./13.dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna I noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 13./14. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;

 • servis predstavnika naše agencije;

 • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Prevoz po izboru NA ZAHTEV PUTNIKA avionom ili autobusom;

 • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje

 • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);

 • ostale individualne i nepomenute troškove;

 • fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;

 • TURISTIČKA TAKSA za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj – 1,50€; hoteli 1*/2* – 1,50€; hoteli 3* -3€; hoteli 4*- 7€; hoteli 5*- 10€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu;

 • prevoz trajektom Igumenica – Krf – Igumenica (vožnja traje oko 90 min u jednom pravcu);

 • usluge pratioca grupe.

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:

 • Avionski prevoz (redovna linija), avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Krf – Beograd;

 • Aerodromske takse (APT) u iznosu od 43,36€ (aerodrom Beograd 24,08€, aerodrom Krf 18,30€, RF taksa 0,98€). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo doplate za avionski prevoz, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, ukoliko dođe do povećanja ili smanjenja.

 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva, YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom s a avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja, putnik je dužan da izvrši doplatu razlike pre započetog putovanja ili da ostvari pravo na refundaciju u slučaju smanjenja cene goriva.

 • transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencija.

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 40 plativih putnika. U slučaju manjeg broja putnika organizujemo prevoz u saradnji sa drugim agencijama.

AVIONSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

Deca do 1.99 god. placaju 49 avio kartu i nemaju svoje sedište

NAPOMENA: U studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti. Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju. Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U REPUBLIKU GRČKU https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/grcka Svaki putnik je u obavezi da se informise o aktuelnim merama I uslovima ulaska u Grčku u momentu putovanja.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate.

Gotovinski, platnim karticama, uplatom preko računa – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

Posrednik u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Organizatora putovanja.

Pozovite nas