Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Župa Wellness & Spa

Župa Wellness & Spa je novootvoreni objekat u neposrednoj blizini hotela Srebrna Lisica. Konačište se nalazi u mirnom prirodnom ambijentu okruženi borovom šumom. Okruženi stazama Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine Konačište Župa su pravi izbor za strastvene skijaše. Gostima su na raspolaganju parking, kablovska TV, wi-fi, peškiri, korišćenje skijašnice u hotelu “Srebrna lisica”. Gosti Župe imaju mogućnost pranja i sušenja veša u hotelu “Srebrna lisica”.

Opis Smeštaja:

STANDARDNI APARTMANI: namenjeni za smeštaj do 4 osobe.

Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, dnevnu sobu sa trpezarijskim stolom I stolicama, dvosed ili trosed na razvlačenje, klub stočić, televizor. Spavaća soba može biti sa dva odvojena standardna ležaja ili jednim francuskim krevetom.

DUPLEX APARTMANI: namenjeni za smeštaj do 7 osoba. Poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, dnevnu sobu sa trpezarijskim stolom I stolicama, dvosed ili trosed na razvlačenje, klub stočić, televizor. Duplex apartmani imaju dve spavaće sobe. Svaka soba može biti sa dva odvojena standardna ležaja ili jednim francuskim krevetom.

KOPAOINK-2
KOPAOINK-3
KOPAOINK-7
KOPAOINK-8
KOPAOINK-9
KOPAOINK-12
KOPAOINK-14
KOPAOINK-16
previous arrow
next arrow
KOPAOINK-2
KOPAOINK-3
KOPAOINK-7
KOPAOINK-8
KOPAOINK-9
KOPAOINK-12
KOPAOINK-14
KOPAOINK-16
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas