Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Bečići smeštaj

Kada je u pitanju letovanje Bečići predstavljaju jedan od najpopularnijih izbora naših turista, i to ne samo iz razloga koji imaju veze sa blizinom Crnogorskog primorja i generalno omiljenosti letovanja u Crnoj Gori. Ovo idilično mesto pripada opštini Budva, od koje je udaljeno oko 3 km.

Bečiće odlikuje dugačka peščana plaža, dobro razvijena infrastruktura i odlični hoteli. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor. Kada su u pitanju po čemu se poznati Bečići plaža duga 2km je još davne 1935. godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža u Evropi.

Još jedan veliki plus je što je se veliki broj restorana sa tradicionalnom kuhinjom nalazi se duž plaže, što može samo da vam upotpuni ugođaj. Budvanska rivijera može da se pohvali plažom kakva se retko gde sreće, a glavni deo te rivijere upravo su Bečići. Glavni ukras Bečića je obalski korzo, spojen sa pešačkim tunelom kroz usko poluostrvo, što je rezultiralo sjedinjavanjem budvanske i bečićke obale.

Kao što smo prethodno rekli, plaža u Bečićima je zaista nešto posebno i nikako vas neće razočarati kvalitetom. Na nekim mestima je široka do 100 m, i na njoj ćete naći sve što i treba da ima jedna plaža – mnogo prostora za leškarenje i odmaranje na suncu. Ovu 2 km dugu rajsku plažu na mnogim mestima presecaju sezonski potoci, od kojih preko leta budu vidljiva samo prazna korita, a tu su i vrtovi puni čempresa koji pružaju poseban šarm.

U Bečićima postoji jedna atrakcija zbog koje dolaze mnogi inostrani gosti širom sveta. Velja Maslina je drevno drvo staro preko dve hiljade godina koje još uvek rađa plodove. Od Bečićke plaže je udaljena na oko 3 kilometra u selu Ivanoviči.

Plaža Bečići je odnela veliko priznanje 1935 godine. Odlikovana je sa najlepšom plažom u Evropi i veliku nagradu Pariza. Nakon 30 godina odlikovana je i sa Zlatnom Palmom, kao najljepša plaža Mediterana.

Kada su u pitanju hoteli i apartmani, Bečići nude obilje opcija u vidu smeštaja, u kojima možete naći idealan odmor za sebe, porodicu ili prijatelje. Hoteli u Bečićima su odlično opremljeni, imajući u vidu sve vaše potrebe, kako bi vam odmor protekao baš onako kako ste zamišljali.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Pozovite nas