Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Oasis Leptokarija

Vila Oasis se nalazi na odličnoj lokaciji, u glavnoj ulici Leptokarije i minut hoda je udaljen od peščane plaže.

VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-1
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-2
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-3-1
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-5
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-6
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-7
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-8
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-9
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-10
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-12
previous arrow
next arrow
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-1
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-2
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-3-1
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-5
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-6
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-7
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-8
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-9
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-10
VILA-OASIS-LEPTOKARIJA-12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Oasis raspolaže komfornim studijima za smeštaj 2 do 4 osobe i apartmanima za smeštaj 4 i 5 osoba. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu. Studiji se sastoje iz dve prostorije povezane dugačkim hodnikom, kuhinjskog dela koji je odvojen od spavaće sobe i sadrže kompletno renovirana kupatila, terase sa pogledom na ulicu i bočnim pogledom na more ili pogledom na dvorište. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinje opremljene osnovnim posuđem. Gostima vile je na raspolaganju besplatan WiFi, dok je doplata za korišćenje klima uređaja 5 eur dnevno. Promena posteljine nakon petog dana boravka. Vila nema peškire. Besplatni parking se nalazi na 70 metara od vile.
Besplatne usluge:
Wi-Fi internet

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas