Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Margarita Sivota

Vila  Margarita je dobro pozicionirana, nalazi se u mirnom delu mesta, udaljena je oko 300m od plaže i oko 300m od luke.

VILA-MARGARITA-SIVOTA-1
VILA-MARGARITA-SIVOTA-2
VILA-MARGARITA-SIVOTA-3
VILA-MARGARITA-SIVOTA-4
VILA-MARGARITA-SIVOTA-5
VILA-MARGARITA-SIVOTA-6
VILA-MARGARITA-SIVOTA-7
VILA-MARGARITA-SIVOTA-8
VILA-MARGARITA-SIVOTA-9
previous arrow
next arrow
VILA-MARGARITA-SIVOTA-1
VILA-MARGARITA-SIVOTA-2
VILA-MARGARITA-SIVOTA-3
VILA-MARGARITA-SIVOTA-4
VILA-MARGARITA-SIVOTA-5
VILA-MARGARITA-SIVOTA-6
VILA-MARGARITA-SIVOTA-7
VILA-MARGARITA-SIVOTA-8
VILA-MARGARITA-SIVOTA-9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Margarita poseduje svoj parking i prostrano dvorište, sa zidanim roštiljem i baštenskom garniturom za sedenje koji su na raspolaganju gostima vile. U našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni apartmani koji imaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja, kao i četvorokrevetni dupleks apartmani. Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Besplatne usluge:Wi-Fi internet

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas