Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Eleni Pefki

Vila  Eleni je okružena prelepom borovinom i nalazi se na oko 50 metara od mora i 300 metara od kupalista, centra mesta i plaze. Vila raspolaže komfornim trokrevetnim apartmanima. 

aeleni-ma-1
aeleni-ma-2
aeleni-ma-3
aeleni-ma-4
aeleni-ma-5
aeleni-ma-6
aeleni-ma-7
aeleni-ma-8
aeleni-ma-9
aeleni-ma-10
aeleni-ma-11
previous arrow
next arrow
aeleni-ma-1
aeleni-ma-2
aeleni-ma-3
aeleni-ma-4
aeleni-ma-5
aeleni-ma-6
aeleni-ma-7
aeleni-ma-8
aeleni-ma-9
aeleni-ma-10
aeleni-ma-11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

OPIS SMEŠTAJA:

Svaki apartman ima odvojenu spavacu sobu sa francuski i klasičnim ležajem kao i odvojenu, kompletno opremljenu kuhinju,sporet sa dve ringle,posuđe, frižider, aspirator, TWC, TV, balkon, WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu.Postoji mogucnost dodavanja pomocnog lezaja. Površina apartmana je cca 35 kvm i svi se nalaze na prvom spratu.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas