Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Contis Limenas

Vila Contis se nalazi na 5 minuta šetnje od centra Limenasa i 500m od plaže Agios Vasilis.

VILA-CONTIS-1
VILA-CONTIS-2 (1)
VILA-CONTIS-2
VILA-CONTIS-3 (1)
VILA-CONTIS-3
VILA-CONTIS-4 (1)
VILA-CONTIS-4
VILA-CONTIS-5 (1)
VILA-CONTIS-5
VILA-CONTIS-6 (1)
VILA-CONTIS-6
VILA-CONTIS-7
VILA-PHILOXENIA-INN-8
previous arrow
next arrow
VILA-CONTIS-1
VILA-CONTIS-2 (1)
VILA-CONTIS-2
VILA-CONTIS-3 (1)
VILA-CONTIS-3
VILA-CONTIS-4 (1)
VILA-CONTIS-4
VILA-CONTIS-5 (1)
VILA-CONTIS-5
VILA-CONTIS-6 (1)
VILA-CONTIS-6
VILA-CONTIS-7
VILA-PHILOXENIA-INN-8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

 Vila Contis ima dvokrevetna I trokrevetna studija, smeštena u prizemlju, na prvom I drugom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta od 5e dnevno) I sef (uz doplatu na licu mesta od 5e za 10 dana).Vila ima bazen u prednjem delu dvorišta sa ležaljkama, tušem i set za sedenje u zadnjem delu dvorišta. Promena posteljine i peškira je na sredini boravka.
Besplatne usluge:WiFi internet.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas