POZOVITE NAS! Beograd, Takovska 5
Pon-Pet: 9h – 17h
office@sanitours.rs
011 33 43 488
065 9209 098

Uslovi Plaćanja

NACIN PLACANJA GOTOVINA

Gotovinsko plaćanje

Uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% , najkasnije 10 dana pre datuma započinjanja aranžmana.

NACIN PLACANJA KARTICA

Plaćanje karticama

Dina, Visa, Master, Maestro. Uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60%, najkasnije 10 dana pre datuma započinjanja aranžmana.

NACIN PLACANJA CEKOVI

Čekovima gađana

Uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% odloženim plaćanjem do
15.10.2020., uz deponovanje čekova prilikom rezervacije i sa datumima realizacije 01. ili 15-og u mesecu.

NACIN PLACANJA INTESA

Intesa kreditnim karticama

Uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak do 15.10.2020 (odnosi se na APARTMANSKI SMEŠTAJ u Grčkoj u organizaciji Sani Trade & Tours-a) na maksimalno 6 mesečnih rata.

NACIN PLACANJA ADZ

Administrativna zabrana

Akontacija 40% prilikom rezervacije, ostatak do 15.10.2020. godine, sa dospećem rate svakog 15-og u mesecu. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR, a plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS na dan izdavanja rešenja o administrativnoj zabrani.

Uslovi i način plaćanja: Cene prikazane u tabelama su izražene u EUR. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, posrednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, a ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa EUR/RSD.

 

NAPOMENA: Gore navedeni Uslovi i način plaćanja važe za sve objavljene programe u organizaciji Sani Trade&Tours d.o.o., osim za programe gde su navedeni Posebni uslovi i način plaćanja.

sani logo 2

Prijavi se za naš newsletter