Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Olga Dedijer

Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv. Hotel raspolaže sa 237 ležaja u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa kupatilom, restoranom sa 300 sedišta, aperitiv i snek barom, diskotekom i trim kabinetom.

Opis Smeštaja:

1/2 soba: dva singl kreveta, kupatilo sa TWC-om. Minimum za smeštaj: dve osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + jedno dete do 12 god.

1/3 soba: francuski ležaj ili dva singl kreveta i jedan normalan ležaj, kupatilo sa TWC-om. Minimum za smeštaj: tri osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + dvoje dece do 12 god ili tri odrasle osobe.

1/4 soba: dva francuska ležaja, kupatilo sa TWC-om. Minimum za smeštaj: četiri osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + dvoje dece do 12 god ili četiri odrasle osobe.

Hotel-Olga-1
Hotel-Olga-2
Hotel-Olga-5
Hotel-Olga-6
Hotel-Olga-7
Hotel-Olga-9
Hotel-Olga-10
previous arrow
next arrow
Hotel-Olga-1
Hotel-Olga-2
Hotel-Olga-5
Hotel-Olga-6
Hotel-Olga-7
Hotel-Olga-9
Hotel-Olga-10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).
Pozovite nas