Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Kuća Irini Nea Kalikratia

Kuća Irini Nea Kalikratia se nalazi na oko 120 metara od plaže, u centru Nea Kalikratije. Kuća Irini Nea Kalikratia ima dve smeštajne jedinice od kojih je jedan dvokrevetni studio, a drugi četvorokrevetni apartman. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđeno je parking mesto u dvorištu kuće. Napomena: upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)

  • Udaljenost od glavne plaže:120m

  • Wi-Fi:ima Wi-Fi

  • Klima:ima klimu

  • TV:ima TV sa grčkim kanalima

  • Parking:ima obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost:prizemlje

KOORDINATE:N40°18’40.44″ E 23°03’49.54″

IRINI-1
IRINI-2
IRINI-5
IRINI-6
IRINI-7
IRINI-8
IRINI-9
IRINI-11
IRINI-12
IRINI-13
IRINI-14
IRINI-15
previous arrow
next arrow
IRINI-1
IRINI-2
IRINI-5
IRINI-6
IRINI-7
IRINI-8
IRINI-9
IRINI-11
IRINI-12
IRINI-13
IRINI-14
IRINI-15
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2023.
POPUSTI SE ODNOSE SAMO NA SMEŠTAJ

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Kuća Irini Nea Kalikratia ima dve smeštajne jedinice od kojih je jedan dvokrevetni studio, a drugi četvorokrevetni apartman.

Četvorokrevetni apartman raspolaže spavaćom sobom sa dva singl ležaja i kuhinjskim delom u kome se nalazi francuskim ležaj, a koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Svaka prostorija ima zaseban ulaz. Između prostorija nema vrata.

Dvokrevetni studio sadrži francuski ležaj i kuhinjski deo koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa gleda na ulicu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđeno je parking mesto u dvorištu kuće.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas