Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Dora Nea Kalikratia

Vila Dora Nea Kalikratia nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kalikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Vila Dora Nea Kalikratia raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Apartmani i studiji imaju bočno pogled na more, a studio na četvrtom spratu ima i direktan pogled na more. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji i apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, imaju internet wireless i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto. Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Apartmani i studiji imaju bočno pogled na more, a studio na četvrtom spratu ima i direktan pogled na more.
Struktura studija u prizemlju: soba raspolaže francuskim ležajem, kuhinjom.
Struktura trokrevetnog studija: soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači, kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje).
Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja apartmana). Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu.

 • Udaljenost od glavne plaže: 10m

 • Wi-Fi: ima Wi-Fi

 • Klima: ima klimu

 • TV: ima TV sa grčkim kanalima

 • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

 • Spratnost: prizemlje, prvi, drugi, treći i četvrti sprat

KOORDINATE: N 40°18’35.58″ E 23°03’59.21″

vila-dora-2
VILA-DORA-32
vila-dora-10
VILA-DORA-22
vila-dora-1
vila-dora-3
vila-dora-4
vila-dora-6
vila-dora-7
vila-dora-8
vila-dora-9
VILA-DORA-1-1
VILA-DORA-2
VILA-DORA-7
VILA-DORA-8
VILA-DORA-11
VILA-DORA-12
VILA-DORA-14
VILA-DORA-15
VILA-DORA-17
VILA-DORA-18
VILA-DORA-19
VILA-DORA-20
VILA-DORA-21
VILA-DORA-23-scaled
VILA-DORA-24
VILA-DORA-25
VILA-DORA-26
VILA-DORA-29
VILA-DORA-30
VILA-DORA-31
VILA-DORA-34
VILA-DORA-39-1-rotated
VILA-DORA-40-1-rotated
VILA-DORA-41-1-rotated
VILA-DORA-43-rotated
previous arrow
next arrow
vila-dora-2
VILA-DORA-32
vila-dora-10
VILA-DORA-22
vila-dora-1
vila-dora-3
vila-dora-4
vila-dora-6
vila-dora-7
vila-dora-8
vila-dora-9
VILA-DORA-1-1
VILA-DORA-2
VILA-DORA-7
VILA-DORA-8
VILA-DORA-11
VILA-DORA-12
VILA-DORA-14
VILA-DORA-15
VILA-DORA-17
VILA-DORA-18
VILA-DORA-19
VILA-DORA-20
VILA-DORA-21
VILA-DORA-23-scaled
VILA-DORA-24
VILA-DORA-25
VILA-DORA-26
VILA-DORA-29
VILA-DORA-30
VILA-DORA-31
VILA-DORA-34
VILA-DORA-39-1-rotated
VILA-DORA-40-1-rotated
VILA-DORA-41-1-rotated
VILA-DORA-43-rotated
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik
Cenovnik

Jedinstvena cena aranžmana – sopstveni prevoz obuhvata:

 • Usluge smeštaja, 10 noćenja na bazi najma apartmana u izabranom terminu prema tabeli

 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja

 • Troškove organizacije putovanja

Jedinstvena cena aranžmana – sopstveni prevoz ne obuhvata:

 • Prevoz

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (informacije o uslovima i ceni osiguranja dobićete u agenciji)

 • Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom

 • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom

 • klimatska taksa u Grčkoj obavezno plaćanje na licu mesta, 1.5 eur po apartmanu dnevno

Program putovanja autobuski prevoz:

1. dan– Putovanje. Novi Sad – sastanak putnika u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 55 u 15.30h, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike). Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, Soluna, do Halkidikija, sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan–11. dan–Nea Kalikratia. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj i boravak u objektu na bazi izabrane usluge,noćenje.

12. dan – Nea Kalikratia –Napuštanje objekta u 9:00 h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

13. dan– Dolazak u Novi Sad je predviđen u jutarnje sate.Kraj usluga.

 

 

 

 • Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima visoke turističke klase

 • Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je da se plati 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate (kao dodatnu uslugu).

 • Dete mora imati svoje sedište u autobusu.

 • Putnik može poneti 2 komada prtljaga (kofer ili putna torba) po korisniku sedišta, i predati ga ovlašćenom licu Organizatora.

 • Zabranjeno je nositi ležaljke, stolice, madrace, hranu koju propisi Evropske Unije ne dozvoljavaju, i ostali mobilijar koji ne spada u prtljag.

 • Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine označene početkom putovanja u PROGRAMU PUTOVANJA.

 • Organizator putovanja 24 h pre početka putovanja obaveštava putnika, odnosno subagenta o tačnom vremenu i mestu polaska autobusa.

 • Transferi iz Sremske Mitrovice, Subotice i Sombora do Novog Sada mogu biti realizovani kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika.

 • Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.

 • Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd – Skoplje.

 • Povratak (po lokalnom vremenu):Zakonom o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima (“Sl.glasnik RS“, br.96/2015) propisana je pauza od 9 sati između dolaska autobusa na krajnju destinaciju i ponovnog otpočinjanja vožnje odnosno povratka. O polasku autobusa iz Grčke za Srbiju putnici se obaveštavaju od stane predstavnika Organizatora putovanja na dan povratka.

 • Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati. U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja Organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.

 • Doplate za sopstveni prevoz nema.

 • Kućni red je sastavni deo programa „Grčka – Halkidiki 2024“ apartmanski smeštaj.

K U Ć N I R E D

1) Smeštajne jedinice se koriste od 16:00 časova prvog dana po programu putovanja, a napuštaju se poslednjeg dana boravka, najkasnije do 09:00 časova ujutro.

2) U toku boravka korisnici apartmana sami čiste, održavaju apartman i izbacuju smeće iz smeštajne jedinice u za to postavljene kontejnere i obavezni su da prilikom napuštanja istu ostave čistu.

3) Korisnici koji borave 10 ili više dana mogu sami zameniti posteljinu , po potrebi, svakih 5 dana. Na dan zamene posteljine dužni su da se jave ovlašćenom predstavniku agencije koji im obezbeđuje čistu posteljinu.

4) Vreme predviđeno za odmor i tišinu:

Od 14:00 časova do 17:00 časova i

Od 23:00 časova do 08:00 časova.

Svi gosti se mole da u tom periodu bude tišina i mir u zgradi.

5) Zabranjeno je bacanje toalet papira u WC šolju i unošenje peska u smeštajnu jedinicu (zbog zagušenja odvodnih instalacija).

6) Toalet papir, sapuni i peškiri nisu sastavni deo opreme u smeštajnim jedinicama.

7) Zabranjeno je ostavljati uključene klima uređaje kada se korisnik ne nalazi u smeštajnoj jedinici, a svaka zloupotreba podrazumevaće oduzimanje prava na korišćenje klima uređaja.

8) U slučaju kvarova i drugih havarija na instalacijama obratiti se ovlašćenom predstavniku agencije.

9) U slučaju namernog oštećenja ili otuđenja inventara u smeštajnoj jedinici, korisnik je obavezan da nastalu štetu nadoknadi.

10) Organizator putovanja ne snosi odgovornost za kvalitet, jačinu i brzinu internet konekcije.

11) Kućni red je sastavni deo programa putovanja i svi korisnici smeštajnih objekata su obavezni da se pridržavaju odredaba koje su istim predviđene.

OPŠTE INFORMACIJE I NAPOMENE

 • Najam apartmana tj. studija (NA) podrazumeva troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Posteljina je sastavni deo svake smeštajne jedinice i menja se po potrebi na svakih 5 dana. Peškiri, toalet papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnim jedinicama. U svim smeštajnim jedinicama kuhinje su opremljene osnovnim priborom za pripremanje hrane. Iznošenje smeća i održavanje čistoće obaveza je gostiju.

 • Napuštanje smeštajne jedinice je do 9:00 h (po lokalnom vremenu) poslednjeg dana boravka, a ulazak prvog dana do 16:00h (po lokalnom vremenu), većina se smesti već do 12:00h. Načinjene, eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave ovlašćenom predstavniku Organizatora putovanja i iste nadoknade.

 • Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u PROGRAMU PUTOVANJA nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takođe, Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.

 • Cena najma smeštajne jedinice a samim tim i aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija ili kreveta na naduvavanje, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku.

 • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner. Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

 • Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Putnici se mole da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana.

 • Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.

USLOVI PLAĆANJA: Cene su iskazane u stranoj valuti, a obračun uplata vrši se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara NBS.

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši gotovinom, platnim karticama ili uplatom na tekući račun na sledeće načine:

Uplata u celosti prilikom rezervacije:

Za uplatu u celosti prilikom rezervacije odobreni su sledeći popusti:

za uplatu do 01.04.2024. popusti zavise od izabrane smene, objekta i načina prevoza. Uz svaku tabelu sa cenama naznačeni su i iznosi popusta.

Uplata do polaska – 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika u autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije organizatora.

Posrednik u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator putovanja turistička agencija “Market Tours”, Licenca OTP 153/2021, kategorija A važi od 01.11.2021. godine

Pozovite nas