Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Urgenc 2*

Hotel Urgenc 2* Sarimsakli se nalazi na 200 metara od plaže i na 300 metara od centra Sarimsaklija. Plaža je peščana, suncobrani i ležaljke na hotelskom delu plaže besplatno korišćenje za goste hotela. Hotel Urgenc 2* Sarimsakli hotelski sadržaj: recepcija, lift, restoran, bar, bazen za decu i odrasle, wi fi u lobiju hotela besplatno.

Usluga: polupansion – doručak, večera – fiksni meni (servira se na sto). Vreme služenja obroka dostupno u hotelu.

Napomena: Dobar hotel u svojoj kategorizaciji, sa prijatnom atmosferom. Preporuka za parove. Hotel ima pravo izmene koncepta bez prethodne najave za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

hotel-urgenc-sarimsakli-1
hotel-urgenc-sarimsakli-2
hotel-urgenc-sarimsakli-3
hotel-urgenc-sarimsakli-4
hotel-urgenc-sarimsakli-5
hotel-urgenc-sarimsakli-6
hotel-urgenc-sarimsakli-7
hotel-urgenc-sarimsakli-8
hotel-urgenc-sarimsakli-9
hotel-urgenc-sarimsakli-10
hotel-urgenc-sarimsakli-11
hotel-urgenc-sarimsakli-12
previous arrow
next arrow
hotel-urgenc-sarimsakli-1
hotel-urgenc-sarimsakli-2
hotel-urgenc-sarimsakli-3
hotel-urgenc-sarimsakli-4
hotel-urgenc-sarimsakli-5
hotel-urgenc-sarimsakli-6
hotel-urgenc-sarimsakli-7
hotel-urgenc-sarimsakli-8
hotel-urgenc-sarimsakli-9
hotel-urgenc-sarimsakli-10
hotel-urgenc-sarimsakli-11
hotel-urgenc-sarimsakli-12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Hotel Urgenc se nalazi u Sarimsakliju. Sarimsakli ima 7 000 stanovnika, a u nekoliko navrata se i naše stanovništvo naseljavalo na tim prostorima, tako da se često čuje naš jezik i posebna pažnja pridaje našim turistima. Ovo letovalište ima veliki broj hotela, apartmana, restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (150 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta. Ono što će vas prvo oduševiti u Sarimsakliju, ako stignete u večernjim satima je neponovljiv doživljaj zalaska sunca. Jedno veče obavezno izdvojite i popnite se na Šejtan sofru gde ćete moći da uživate u ovoj romantičnoj atrakciji kojom se hvale svi Turci koji žive u ovoj regiji.  Na vrhu brda, na mestu davno ugašenog vulkanskog grotla, danas sa nalazi parking i kapija kroz koju bi trebalo da prođete. Pored prelepog pogleda ništa manje ne zaostaju kilometrima duge peščane plaže (oko 7 kilometara duga i 100 metara široka i cela prekrivena sitnim peskom) i čisto more koje je idealno za parove sa malom decom jer se dubina vode postepeno povećava, tako da roditelji bez straha mogu pustiti decu da se nesmetano igraju na plaži; suvi vazduh i blagi povetarac čine da vrelinu dana ne osećate, te ako dolazite zbog lečenja ovde, opet će vam more prijati. Zvanično postoje 22 odvojene plaže, a svaka ima ime koje je vezano za blizinu hotela ili kampa pored koga se nalazi. Treba posebno naglasiti da su sve plaže javne i da se ulaz ne naplaćuje. Šetališta pored plaže prepuna su restorana, prodavničica, barova, kafića, koji pružaju pravo uživanje uz zalazak sunca sa pogledom na more.

 

Pozovite nas