Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Buyuk Berk – Sarimsakli

Hotel Buyuk Berk 4* je najbolje pozicioniran hotel iz nase ponude. Nalazi se u prvom redu hotela, odmah prekoputa sopstvene plaže i u neposrednoj blizini centra. To je jedan od prvo sagradjenih hotela u Sarimsakliju sa višegodišnjim iskustvom u poslovanju i stoga veoma poznat.

 

 

hotel-buyuk-sarimsakli-1
hotel-buyuk-sarimsakli-2
hotel-buyuk-sarimsakli-3
hotel-buyuk-sarimsakli-4
hotel-buyuk-sarimsakli-5
hotel-buyuk-sarimsakli-6
hotel-buyuk-sarimsakli-7
hotel-buyuk-sarimsakli-8
hotel-buyuk-sarimsakli-9
hotel-buyuk-sarimsakli-10
hotel-buyuk-sarimsakli-11
previous arrow
next arrow
hotel-buyuk-sarimsakli-1
hotel-buyuk-sarimsakli-2
hotel-buyuk-sarimsakli-3
hotel-buyuk-sarimsakli-4
hotel-buyuk-sarimsakli-5
hotel-buyuk-sarimsakli-6
hotel-buyuk-sarimsakli-7
hotel-buyuk-sarimsakli-8
hotel-buyuk-sarimsakli-9
hotel-buyuk-sarimsakli-10
hotel-buyuk-sarimsakli-11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel raspolaže u dva objektai sa ukupno 180 soba 1/2,1/3 i tzv.family room(1/2+2) za 4 – 5 osoba. Sve sobe imaju klimu, SAT-TV, mini-bar, telefon, fen za kosu, kupatilo/WC i balkon. Hotel raspolaže prostranim lobijem, ima 2 lifta, sef na recepciji, internet cafe, disko klub, zabavni klub za decu, saunu, spa, fitness centar, prostrani restoran sa terasom kapaciteta preko 500 mesta, dva otvorena bazena od kojih je jedan i sa odeljkom za decu, a drugi sa sadržajima aqva parka uz animaciju dece i ostalih gostiju od strane profesionalnih animatora.Usluga je polupanison ili all inclusive. Sopstvena peščana plaža nalazi se odmah naspram hotela sa Tahiti barom i besplatnom upotrebom suncobrana i ležaljki za goste hotela.

Hotel Buyuk Berk se nalazi u Sarmsakliju. Sarimsakli ima 7 000 stanovnika, a u nekoliko navrata se i naše stanovništvo naseljavalo na tim prostorima, tako da se često čuje naš jezik i posebna pažnja pridaje našim turistima. Ovo letovalište ima veliki broj hotela, apartmana, restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (150 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta. Ono što će vas prvo oduševiti u Sarimsakliju, ako stignete u večernjim satima je neponovljiv doživljaj zalaska sunca. Jedno veče obavezno izdvojite i popnite se na Šejtan sofru gde ćete moći da uživate u ovoj romantičnoj atrakciji kojom se hvale svi Turci koji žive u ovoj regiji. Na vrhu brda, na mestu davno ugašenog vulkanskog grotla, danas sa nalazi parking i kapija kroz koju bi trebalo da prođete. Pored prelepog pogleda ništa manje ne zaostaju kilometrima duge peščane plaže (oko 7 kilometara duga i 100 metara široka i cela prekrivena sitnim peskom) i čisto more koje je idealno za parove sa malom decom jer se dubina vode postepeno povećava, tako da roditelji bez straha mogu pustiti decu da se nesmetano igraju na plaži; suvi vazduh i blagi povetarac čine da vrelinu dana ne osećate, te ako dolazite zbog lečenja ovde, opet će vam more prijati. Zvanično postoje 22 odvojene plaže, a svaka ima ime koje je vezano za blizinu hotela ili kampa pored koga se nalazi. Treba posebno naglasiti da su sve plaže javne i da se ulaz ne naplaćuje. Šetališta pored plaže prepuna su restorana, prodavničica, barova, kafića, koji pružaju pravo uživanje uz zalazak sunca sa pogledom na more.

Pozovite nas