Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Pearl Beach Resort Čanj

Hotel Pearl Beach Resort 4* je atraktivni turistički kompleks, sa sopstvenom plažom i akva parkom za decu. Smešten je u Čanju, prelepoj uvali između Petrovca i Bara uz samu obalu. Hotelska plaža, koja je neizostavni deo resorta, prostire se na 600 m i prekrivena je naslagama sitnog raznobojnog peska po kojem je celo naselje dobilo ime Biserna Obala (Pearl Beach). Kraljičina plaža nalazi se na 1,2 km od hotela Pearl Beach, a na svega 25 km udaljenosti nalazi se metropola crnogorskog turizma Budva, dok se aerodromi nalaze u neposrednoj blizini (aerodrom Podgorica 39 km, aerodrom Tivat 48 km). Izlazak na samu obalu, prostranstvo preko 120.000 m2, prirodni ambient je nešto sto Pearl Beach Resort čini jedinstvenim na Crnogorskom primorju.

Hotel Peral Beach Resort poseduje lobi bar, mini klub, tinejđžer klub, biznis sala i teretana. Gosti hotela imaju na raspolaganju restoran sa potpuno novim izgledom koji se nalazi na samoj obali mora, u kom gosti hotela mogu da uživaju u mediteranskoj hrani i raznovrsnom kulturno-umetničkom programu.

Hotel ima prostoran parking koji je besplatan za goste hotela. Na krovu je izgradjen moderan roof bar do kojeg se ide liftom, kapaciteta 200 mesta, odakle se prostire pogled na celi Čanj. Gosti Pearl Beach Resorta mogu uživati u zelenim površinama, parkovima, sportsko-rekreativnim terenima, bazenskom kompleksu, Aqua Parku za decu, mnogobrojnim barovima, dečijim klubovima i igralištima. Veličina resorta i raznovrsni sadržaji raspoređeni na različitim lokacijama, omogućavaju da gosti sa svojim porodicama uživaju u privatnosti. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni, kao i ležaljke na 3 otvorena bazena. Resort je pored atraktivne lokacije, usluge, smeštaja, poznat i po ukrštanju vetrova zvanih “Ruža vetrova”, koji pogodno djeluju u lečenju bronhijalnih bolesti, čineći ga unikatnim mestom na crnogorskom primorju.

Pearl_Beach bazeni
Pearl_Beach igraliste za decu
Pearl_Beach plaza 2
Pearl_Beach plaza
Pearl_Beach smestaj
Pearl_Beach soba
Pearl_Beach spolja 1
Pearl_Beach spolja 3
Pearl_Beach SPOLJA
Pearl_Beach tobogani bazen
previous arrow
next arrow
Pearl_Beach bazeni
Pearl_Beach igraliste za decu
Pearl_Beach plaza 2
Pearl_Beach plaza
Pearl_Beach smestaj
Pearl_Beach soba
Pearl_Beach spolja 1
Pearl_Beach spolja 3
Pearl_Beach SPOLJA
Pearl_Beach tobogani bazen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Pozovite nas