Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Mona

Hotel Zlatibor Mona, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih atrakcija.

Opis Smeštaja:

Sobe: Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane. Svaka soba ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj, TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala sef, mini bar, fen, telefon i internet konekciju. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i soba za osobe sa posebnim potrebama

Sadržaj/Usluge:

Lada Bar, restoran Perun i Vila, Kongresni centar, wellness centar IN SPIRIUM, Zatvoreni bazen, Parking – besplatno, WIFI – besplatno, Skijanje, Vožnja sandoline, Jahanje, Vožnja bicikla, Planinarenje, rafting Drinom, dozvoljeni kućni ljubimci.

hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-5
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-7
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-9
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-10
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-11
previous arrow
next arrow
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-5
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-7
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-9
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-10
hotel-mona-zlatibor-srbija-serbia-sani-tours-11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Wellness centar Inspirium je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg duha i tela. Inspirium se prostire na 1200 m2 prelepo uređenog prostora u kojem su predstavljeni Wellness sadržaji koji ujedinjuju filozofiju Orijenta sa tehnikama i tehnologijom Zapada.

Wellness centar obuhvata prostor sa saunama i parnim kupatilom, bazenom za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitness centrom i posebnim prostorijama za masaže i tretmane.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas