Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Magnolija

Hotel Magnolija nalazi se u srcu poslovnog dela Tivta, savršeno pozicioniran za lak pristup značajnim lokacijama i atrakcijama grada. Hotel se nalazi na glavnom gradskom trgu u centru Tivta, udaljenom 80m od gradske plaže, 150 – 200 m od glavne gradske rive ‘Pine’ i popularne marine ‘Porto Montenegro’. U sklopu hotela posluje restoran MEC Magnolia, sa velikim izborom nacionalnih i internacionalnih jela. Restoran ima 70 sedećih mesta, ali po potrebi, može da se postavi za do 120 gostiju, tako da je idealan za razne proslave. Restoran, takođe, raspolaže letnjom baštom, kapaciteta 100 mesta. Hotel poseduje višenamensku multimedijalnu salu za konferencije, površine 280 m2, koja je opremljena po poslednjim standardima (konferencijski sistem, sistem za simultano prevođenje na 4-8 jezika, audio i video sistem reprodukcije i snimanja, računarsku i prezentacijsku tehniku, pristup wifi i kablovskom internetu, standardnu i ambijentalnu rasvetu, klimatizacija i vrhunska zvučna izolacija itd.) Hotel poseduje Wellness centar, koji će gosti hotela imati na raspolaganju po promotivnim cenama. Wellness sadrži saunu, tursko kupatilo, đakuzi, masažu, pedikir, manikir, mini teretanu i dr. U hotelu još posluje turistička i rent-a-car agencija, pa gosti mogu organizovati svoj odmor i izlete na licu mesta. Hotel ima 5 spratova i raspolaže sa 50 komfornih apartmana i 5 soba, podeljenih u četiri različite kategorije, opremljenih centralnim klima uređajem, trpezarijskim stolom, čajnom kuhinjom (u 30 apartmana), sefom, mini barom, fenom, LCD tv sa kablovskom, besplatan wifi i drugim savremenim sadržajima. Svi apartmani imaju terasu sa pogledom na prelepi gradski trg, fontanu, grad ili pogled na more.

Hotel-Magnolia8-tivat
Hotel-Magnolia9-tivat
Hotel-Magnolia10-tivat
Hotel-Magnolia11-tivat
Hotel-Magnolia12-tivat
Hotel-Magnolia13-tivat
Hotel-Magnolia1-tivat
Hotel-Magnolia5tivat
Hotel-Magnolia6-tivat
Hotel-Magnolia7-tivat
previous arrow
next arrow
Hotel-Magnolia8-tivat
Hotel-Magnolia9-tivat
Hotel-Magnolia10-tivat
Hotel-Magnolia11-tivat
Hotel-Magnolia12-tivat
Hotel-Magnolia13-tivat
Hotel-Magnolia1-tivat
Hotel-Magnolia5tivat
Hotel-Magnolia6-tivat
Hotel-Magnolia7-tivat
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

OPIS SMEŠTAJA:

Standard Sobe 1/2 (5 soba):
Površina je 23 m2 i ima jedan francuski ležaj. Sadrži hodnik, kupatilo i jednu veliku prostoriju u kojoj je krevet, sto i stolice, ormar, tv, čajna kuhinja. Prvi i peti sprat imaju prostranu terasu. Peti sprat ima pogled na more.

Executive sobe 2+1 (20 soba)
Površina je 30 – 40 m2 i ima jedan francuski ležaj, uz mogućnost dodavanja jos jednog single kreveta. Ima 15 studija i 5 jednosobnih apartmana. Studio sadrži hodnik, kupatilo i veliku prostoriju u kojoj je krevet, sto i stolice, ormar, tv, garnituru za sedenje, čajna kuhinja (5 ih nema čajnu kuhinju, ali ima odvojen toalet od kupatila). Svi imaju terasu i pogled na grad i Lovćen). Jednosobni apartman ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, ormar i noćne stočiće, hodnik, odvojen toalet od kupatila i dnevni boravak sa tv-om i garniturom za sedenje. Svi imaju terasu, a od trećeg sprata na više ima pogled na more. Prva dva gledaju na trg i gradsku fontanu.

Family sobe 2+2 (15)
Površina je 40 – 45 m2 i ima dva francuska ležaja (u 10 apartmana), odnosno jedan francuski i dva single kreveta u (5 apartmana). Ima 10 apartmana sa 2 spavaće sobe i 5 studio apartmana. Svi imaju terase, a 6 ih ima pogled na more. Takodje, svi imaju izdvojena kupatila od toaleta. Sadrže hodnik, kupatilo, toalet, 1 prostoriju sa dva francuska ležaja (5 apartmana), odnosno 2 prostorije sa dva francuska ležaja (5 apartmana) i 2 prostorije sa jednim francuskim u jednoj i dva single kreveta u drugoj prostoriji (5 apartmana).

Junior suite 2+2 (15 soba)
Površina je 40 – 55 m2 i ima dva francuska ležaja (10 apartmana), odnosno jedan francuski i jedan single krevet (5 apartmana). Svi imaju terase i pogled na grad i Lovćen. Takodje, svi imaju čajne kuhinje. Sadrže hodnik, kupatilo, jednu prostoriju sa francuskim ležajem i drugu prostoriju sa francuskim/single ležajem, garniturom za sedenje, tv-om, čajnom kuhinjom, trpezarijskim stolom.

Pozovite nas