Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Lavina

Novoizgrađeni hotel Lavina, modernog i savremenog dizajna nalazi se na 1650 mnv, na početku Rajske doline, između staza Ogorjelica i Prača i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Opis Smeštaja:

U ponudi hotela su luksuzno opremljenI apartmani i luksuzno opremljene sobe.

Sve smeštajne jedinice poseduju:

Sve sobe i apartmani tipa “suite” u hotelu Lavina obuhvataju LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, sef i mini-bar.

SOBE:

Hotel Lavina Jahorina nudi luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Standarda soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama.

APARTMANI:

Veliki i luksuizni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosjed ili trosjed na razvlačenje. U našoj ponudi nalaze se tri različita tipa apartmana: Junior suite apartman, Superior suite apartman, Deluxe suite apartman.

Sadržaj/Usluge:

Restoran, bar, wellness centar, bazen, finska sauna, parno kupatilo, đakuzi, ski škola, parking, konferencijska sala.

hotel-lavina-jahprina-1
hotel-lavina-jahprina-3
hotel-lavina-jahprina-4
hotel-lavina-jahprina-9
hotel-lavina-jahprina-10
hotel-lavina-jahprina-5
hotel-lavina-jahprina-6
hotel-lavina-jahprina-7
previous arrow
next arrow
hotel-lavina-jahprina-1
hotel-lavina-jahprina-3
hotel-lavina-jahprina-4
hotel-lavina-jahprina-9
hotel-lavina-jahprina-10
hotel-lavina-jahprina-5
hotel-lavina-jahprina-6
hotel-lavina-jahprina-7
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).
Pozovite nas