Hotel Divčibare 3*

Hotel Divčibare planinski hotel, koji se nalazi u centru Maljenske visoravni – Divčibarama. Kategorisan sa tri zvezdice. Najveci i vodeci objekat na Divčivarama. Okružen bujnim vrtovima i zelenilom, hotel Divčibare je smešten na samo 350 metara od ski staze Crni vrh.

Opis Smeštaja:

Sve smeštajne jedinice u hotelu Divčibare sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem. Svaka soba je opremljena malim frižiderom.

Sadržaj/Usluge:

U ponudi ima zatvoreni bazen, saunu, solarijum, igraonicu i dečje igralište. Svim gostima na raspolaganju su bežični internet i parking. Gosti mogu uživati u lokalnim i internacionalnim specijalitetima u hotelskom restoranu, koji raspolaže otvorenom terasom. Doručak na bazi švedskog stola priprema se svakog jutra. Ponuda hotela takođe obuhvata sef, ostavu za prtljag, konferencijske sadržaje i iznajmljivanje bicikla. Na 350 metara od hotela nalazi se Mala staza, pogodna za decu i početnike. Ova ski staza duga je 600 metara. Ski oprema se može iznajmiti pored staze. Velika staza je udaljena 1,5 km od hotela. Kraj ove ski staze nalazi se bar koji nudi užine i pića.

Bazen

Parking

Restoran

Ski staza

WI_FI

Bar


HOTEL DIVČIBARE 3* - DIVČIBARE
PROLEĆE/LETO 2021

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE ZA ODMOR I U HOTELU DIVČIBARE !!!
- Hotel Divčibare se nalazi na spisku ugostiteljskih objekata u kojima možete izvršiti rezervaciju radi realizacije vaučera za uslugu smeštaja. -

POPUSTI
ZA BORAVAK OD 4- 6 NOĆENJA – 10% POPUSTA NA CENE IZ TABELE
ZA BORAVAK ZA 7 NOĆENJA I VIŠE – 15% POPUSTA NA CENE IZ TABELE, DECA DO 5 GODINA – BESPLATNO

KOMPLETAN CENOVNIK


hotel divcibare