Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Breza Sokobanja

Vila Breza Sokobanja sa potpuno novim apartmanima nalazi se na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta. Vila Breza Sokobanja raspolaže moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, te ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju. Mališani mogu uživati u igraonici na otvorenom. Drvena ograđena kućica sa klupicom za druženje dece, tobogan, kosa ravan za penjanje, ljuljaške za bebe i manju decu, kao i trambolina su sadržaji koji će obradovati dečicu. Dok se oni igraju Vi možete na obližnjoj klupici u dvorištu na miru da pijete kafu ili ćaskate sa Vašim prijateljima.

Vila Breza raspolaže sa 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2-3 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje/Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2

 • Drugi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2

 • Treći sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2 BT

 • Potkrovlje: Eco studio (3)

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, a obezbeđeno je i grejanje tokom zimskih meseci. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet, kablovska televizija i veliki privatni parking iza dvorišta. Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja). Objekat je pet (dog) friendly, te su dobrodošli manji psi uz poštovanje kućnog reda i održavanje higijene ljubimaca kako u samom objektu tako i u dvorištu.

VILA BREZA SOKBANJA KUHINJA
VILA BREZA SOKOBANJA APARTMAN 2
VILA BREZA SOKOBANJA APARTMAN
VILA BREZA SOKOBANJA DVORISTE POGLED
VILA BREZA SOKOBANJA PANORAMA
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 2
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 4
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 5
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 6
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ
VILA BREZA SOKOBANJA SPOLJA
VILA BREZA SOKOBANJA STUDIO
VILA BREZA SOKOBANJA TERASA
VILA BREZA SOKOBANJA ULICA BREZA
previous arrow
next arrow
VILA BREZA SOKBANJA KUHINJA
VILA BREZA SOKOBANJA APARTMAN 2
VILA BREZA SOKOBANJA APARTMAN
VILA BREZA SOKOBANJA DVORISTE POGLED
VILA BREZA SOKOBANJA PANORAMA
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 2
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 4
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 5
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ 6
VILA BREZA SOKOBANJA SMESTAJ
VILA BREZA SOKOBANJA SPOLJA
VILA BREZA SOKOBANJA STUDIO
VILA BREZA SOKOBANJA TERASA
VILA BREZA SOKOBANJA ULICA BREZA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Eco studio– studio u potrkrovlju, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm, balkon sa direktnim pogledom na Rtanj, BT – bez terase

Vila svojim gostima na raspolaganje stavlja 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2
 • Potkrovlje: Eco studio (3)

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE ZA ODMOR I U VILI BREZA !!!

POTREBNA DOKUMENTACIJA ZA DOBIJANJE VAUČERA VLADE REPUBLIKE SRBIJE:

 • Obaveštenje za potencijalne korisnike vaučera (Preuzmite dokument)
 • Obrazac prijave za vaučere (Preuzmite dokument)
 • Potvrda o zaposlenju i ostvarenoj zaradi (Preuzmite dokument)
 • Potvrda rezervacije
 • Lična karta (odštampan primerak)

::: Vila Breza se nalazi na spisku ugostiteljskih objekata u kojima možete izvršiti rezervaciju radi realizacije vaučera za uslugu smeštaja :::

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje: lux studio (2) i lux apartman 2+2
 • Prvi sprat: lux studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2 bez terase
 • Potkrovlje: Eco studio (3)

Sve jedinice su klimatizovane. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet i LED SMART TV 40”. Promena posteljine i peškira četrvtog dana boravka. Takođe obezbeđen je i veliki ograđeni parking.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici;
 • Boravišna taksa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Platne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije – isti uslovikao za gotovinu

OPIS:

Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem.

Visoko prizemlje

 • Lux Apartman za 4 osobe br.1 – potpuno novi apartman, sastoji se dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
 • Lux Studio za 2 osobe – br.2 – potpuno novi studio, opremljen novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom. Studio je klimatizovan. Terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na dvorište.

Prvi sprat

 • Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
 • Lux Studio za 2 osobe – br.4 – potpuno novi studio, sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om i potpuno novim kupatilom i tuš kabinom. Studio je klimatizovan. Terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na dvorište.

Drugi sprat

 • Apartman za 3-4 osobe – br.5 – sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED SMART TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom, manja terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na Rtanj .
 • Apartman za 3-4 osobe BT (bez terase) – br.6 – sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, renoviranog kupatila sa tuš kabinom. Apartman nema terasu.

Potkrovlje

 • Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terasom i velikog boravka sa kosinama u kome se nalaze francuski ležaj i jedan singl ležaj, LED SMART TV , trpezarijski sto, mini kuhinja i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Studio je klimatizovan. Tearsa sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj. Napomena: Deo studija je pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm!

IZLETIŠTA U BLIZINI OBJEKTA:

 • Izletište i park “Borići” je najlekovitije kako za decu tako i za odrasle osobe. Po najnovijem merenju količine anjona u vazduhu, u Borićima je zabeležena nejveća koncentracija negativnih jona pa se ovo izletište preporučuje za obolele od astme, bronhitisa ili bilo koje vrste bolesti disajnih organa (respiratornih puteva). Borići se nalaze na brdu pokraj Specijane bolnice Sokobanja i šumske uprave iznad Vrela i letnje pozornice Vrelo. Samo izletište je u brovoj šumi, a na izletištu postoje lepo uredjena mesta za sedenje, kafeterija i park koji je uređen dečijim spravama za igranje. U toku turističke sezone, ovo mesto je najposećenije od svih izletišta i lekovitih mesta u Sokobanji i njenom okruženju.

Cenovnik 1 od 28.12.2023.

Posrednik u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator putovanja je turistička agencija SKI & SUN Travel, licenca kategorije A, broj OTP 213/2021 izdata od Agencije za privredne registre od 01.12.2021. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije organizatora koji su sastavno deo prijave putovanja.

Pozovite nas