Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Aleksandar 4* Budva

Hotel Aleksandar 4* se nalazi u Budvi. Idealno lociran blizu plaže, daleko od velike gužve. Porodični hotel koji je dočekivao goste u Budvi, a još od 1989. kompleks predstavlja dragulj u kruni hotelske grupe „Budvanska rivijera“.
Hotel se se sastoji od 4 odvojene vile, koje su dobile nazive po biljkama: Lavanda, Hortensia, Pinea i Tilia. Nazivi vila personifikuju bogato zelenilo hotela, kao i mediteranski šarm kojima su vile okružene. Izuzetna lokacija, sa samo nekoliko metara šetnje do najduže gradske plaže. Sa ekskluzivnim izlazom/ulazom vodi direktno od hotelskog bazena do gradskog šetališta, gosti imaju pristup raznim atrakcijama, restoranima, prodavnicama, suvenira i još mnogo toga u blizini. Hotel Aleksandar poseduje besplatan pristup WiFi-u u sobama i na javnim mestima, recepcija, lobi, internet centar na recepciji, ,masaža i fizioterapeutski centar po povoljnim cenama za goste hotela, moderno opremljen mini wellness centar. Jedan od najboljih porodičnih hotela na Jadranu. Hotel poseduje bazene, kongresnu sala , restorane, barove, animaciju za decu i odrasle.

hotel alekandar apartman 2
hotel aleksandar apartman
hotel aleksandar bazen
HOTEL ALEKSANDAR DVOKREVETNA BEZ TERASE
HOTEL ALEKSANDAR dvokrevetna sa terasom
hotel aleksandar dvokrevetna terasa
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA 2
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA
hotel aleksandar restoran
HOTEL ALEKSANDAR SPOLJA
HOTEL ALEKSANDAR TERASA PORODICNA SOBA
previous arrow
next arrow
Hotel aleksandar budva apartman 1
hotel aleksandar budva apartman 2
hotel aleksandar budva bazen
hotel aleksandar budva dvokrevetna bez terase
hotel aleksandar budva dvokrevetna sa terasom
hotel aleksandar budva terasa
hotel aleksandar budva porodicna soba
hotel aleksandar budva porodicna soba 1
hotel aleksandar budva restoran
hotel aleksandar budva spolja
hotel aleksandar budva porodicna terasa
hotel alekandar apartman 2
hotel aleksandar apartman
hotel aleksandar bazen
HOTEL ALEKSANDAR DVOKREVETNA BEZ TERASE
HOTEL ALEKSANDAR dvokrevetna sa terasom
hotel aleksandar dvokrevetna terasa
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA 2
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA
hotel aleksandar restoran
HOTEL ALEKSANDAR SPOLJA
HOTEL ALEKSANDAR TERASA PORODICNA SOBA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

CENOVNIK HOTEL ALEKSANDAR 4* – BUDVA, CRNA GORA LETO 2022

Hotel aleksandar budva cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Aleksandar sadrži ukupno 187 porodičnih soba i apartmana, 3 otvorena bazena (bazeni sa slanom i slatkom vodom), dečija igrališta, i mnogih drugih sadržaja raspoređenih po lepo uređenom imanju, koji se mogu koristiti kao rekreacioni sadržaji za kvalitetno provedeno slobodno vreme.
Za roditelje koji žele mir postoje zatvorene igraonice i otvorena igrališta za decu. Zatvorena igraonica od 150 m² ima dečiji kutak, bazene sa lopticama, lavirint na više nivoa za igru, zajedno sa mnoštvom mekane i sigurne opreme za dodatnu zabavu.
Za roditelje mališana postoji i bar koji je spojen sa igraonicom, gdje oni mogu popiti kafu dok se deca zabavljaju. *Ove dve prostorije su takođe dostupne za rođendanske zabave.
Tokom večernjih sati roditelji i stariji gosti mogu uživati u tematskim zabavama, folklornim večerima, mađioničarskim predstavama i muzičkim nastupima. Hotel aleksandar i njegov kompeks je osmišljen tako da odmor bude zabavan za sve članove porodice.
Hotel Aleksandar ima bazene sa slanom vodom i bazene sa slatkom. Svi bazeni u dvorištu su okruženi besplatnim ležaljkama i suncobranima kako biste više uživali na suncu. Tokom dana, gosti mogu da naruče pića, tropske koktele, i grickalice u baru “Pinea”.
Različiti animatorski programi čine vreme na bazenu još zabavnijim. Deca imaju mogućnost za časove plivanja, dok starije osobe mogu besplatno da uživaju u vodenom aerobiku.

Pozovite nas