Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Aleksandar 4* Budva

Hotel Aleksandar 4* se nalazi u Budvi. Idealno lociran blizu plaže, daleko od velike gužve. Porodični hotel koji je dočekivao goste u Budvi, a još od 1989. kompleks predstavlja dragulj u kruni hotelske grupe „Budvanska rivijera“.
Hotel se se sastoji od 4 odvojene vile, koje su dobile nazive po biljkama: Lavanda, Hortensia, Pinea i Tilia. Nazivi vila personifikuju bogato zelenilo hotela, kao i mediteranski šarm kojima su vile okružene. Izuzetna lokacija, sa samo nekoliko metara šetnje do najduže gradske plaže. Sa ekskluzivnim izlazom/ulazom vodi direktno od hotelskog bazena do gradskog šetališta, gosti imaju pristup raznim atrakcijama, restoranima, prodavnicama, suvenira i još mnogo toga u blizini. Hotel Aleksandar poseduje besplatan pristup WiFi-u u sobama i na javnim mestima, recepcija, lobi, internet centar na recepciji, ,masaža i fizioterapeutski centar po povoljnim cenama za goste hotela, moderno opremljen mini wellness centar. Jedan od najboljih porodičnih hotela na Jadranu. Hotel poseduje bazene, kongresnu sala , restorane, barove, animaciju za decu i odrasle.

hotel alekandar apartman 2
hotel aleksandar apartman
hotel aleksandar bazen
HOTEL ALEKSANDAR DVOKREVETNA BEZ TERASE
HOTEL ALEKSANDAR dvokrevetna sa terasom
hotel aleksandar dvokrevetna terasa
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA 2
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA
hotel aleksandar restoran
HOTEL ALEKSANDAR SPOLJA
HOTEL ALEKSANDAR TERASA PORODICNA SOBA
previous arrow
next arrow
Hotel aleksandar budva apartman 1
hotel aleksandar budva apartman 2
hotel aleksandar budva bazen
hotel aleksandar budva dvokrevetna bez terase
hotel aleksandar budva dvokrevetna sa terasom
hotel aleksandar budva terasa
hotel aleksandar budva porodicna soba
hotel aleksandar budva porodicna soba 1
hotel aleksandar budva restoran
hotel aleksandar budva spolja
hotel aleksandar budva porodicna terasa
hotel alekandar apartman 2
hotel aleksandar apartman
hotel aleksandar bazen
HOTEL ALEKSANDAR DVOKREVETNA BEZ TERASE
HOTEL ALEKSANDAR dvokrevetna sa terasom
hotel aleksandar dvokrevetna terasa
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA 2
HOTEL ALEKSANDAR PORODICNA SOBA
hotel aleksandar restoran
HOTEL ALEKSANDAR SPOLJA
HOTEL ALEKSANDAR TERASA PORODICNA SOBA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

CENOVNIK HOTEL ALEKSANDAR 4* – BUDVA, CRNA GORA LETO 2022

Hotel aleksandar budva cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Aleksandar sadrži ukupno 187 porodičnih soba i apartmana, 3 otvorena bazena (bazeni sa slanom i slatkom vodom), dečija igrališta, i mnogih drugih sadržaja raspoređenih po lepo uređenom imanju, koji se mogu koristiti kao rekreacioni sadržaji za kvalitetno provedeno slobodno vreme.
Za roditelje koji žele mir postoje zatvorene igraonice i otvorena igrališta za decu. Zatvorena igraonica od 150 m² ima dečiji kutak, bazene sa lopticama, lavirint na više nivoa za igru, zajedno sa mnoštvom mekane i sigurne opreme za dodatnu zabavu.
Za roditelje mališana postoji i bar koji je spojen sa igraonicom, gdje oni mogu popiti kafu dok se deca zabavljaju. *Ove dve prostorije su takođe dostupne za rođendanske zabave.
Tokom večernjih sati roditelji i stariji gosti mogu uživati u tematskim zabavama, folklornim večerima, mađioničarskim predstavama i muzičkim nastupima. Hotel aleksandar i njegov kompeks je osmišljen tako da odmor bude zabavan za sve članove porodice.
Hotel Aleksandar ima bazene sa slanom vodom i bazene sa slatkom. Svi bazeni u dvorištu su okruženi besplatnim ležaljkama i suncobranima kako biste više uživali na suncu. Tokom dana, gosti mogu da naruče pića, tropske koktele, i grickalice u baru “Pinea”.
Različiti animatorski programi čine vreme na bazenu još zabavnijim. Deca imaju mogućnost za časove plivanja, dok starije osobe mogu besplatno da uživaju u vodenom aerobiku.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas