Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Brvnare Mir

Brvnare se nalaze u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom na prirodu sakrivene od buke a na samo 4 km od centra Zlatibora. Brvnare su potpuno ekološke napravljene od drveta, sa izvorskom vodom i solarnim napajanjem struje. Brvnara je idealna za smeštaj 4 osobe. Sadrži na prvom nivou dnevnu sobu sa prostranim kupatilo,kuhinjom i ustakljenom terasom, a na spratu prostranu sobu sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta. Na spratu takođe ima otvorenu terasu. Svaka brvnara ima sopstveno dvorište. Na zahtev gostiju u ponudi imamo i bicikle. Iz brvnara možete uživati u pogledu na vrh Čigota. Idealno je za porodice sa decom jer u ovom delu nema saobraćaja, staze za šetanje su ispred kućica. Imate svoje dvorište i čitavo prostranstvo ispred sebe. Na 500m od nas je i restoran tako da se možete hraniti u njemu ili samostalno pripremati hranu. Idealno za uživanje u pravoj prirodi i lepotama Zlatibora. Gosti po dogovoru mogu imati i časove joge – individualne ili grupne kao i radionce Pozitivne psihologije i radionice po programu Lujze Hej – Heal Your Life. Za naše goste možemo organizovati i izlete i razgledanje predela Zlatibora koje do sada nisu videli džipovima ili kvadovima.

brvnare-mir-01
brvnare-mir-04
brvnare-mir-06
brvnare-mir-09
brvnare-mir-10
brvnare-mir-12
brvnare-mir-15
brvnare-mir-18
brvnare-mir-20
previous arrow
next arrow
brvnare-mir-01
brvnare-mir-04
brvnare-mir-06
brvnare-mir-09
brvnare-mir-10
brvnare-mir-12
brvnare-mir-15
brvnare-mir-18
brvnare-mir-20
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas