Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Teana Nea Kalikratija

Apartmani Teana na oko 30 metara od gradske plaže i nalazi se u blizini centra. 

apartmani-teana-nea-kalikratija-1
apartmani-teana-nea-kalikratija-2
apartmani-teana-nea-kalikratija-3
apartmani-teana-nea-kalikratija-4
apartmani-teana-nea-kalikratija-5
apartmani-teana-nea-kalikratija-6
previous arrow
next arrow
apartmani-teana-nea-kalikratija-1
apartmani-teana-nea-kalikratija-2
apartmani-teana-nea-kalikratija-3
apartmani-teana-nea-kalikratija-4
apartmani-teana-nea-kalikratija-5
apartmani-teana-nea-kalikratija-6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Apartman se nalazi na prvom spratu. Struktura apartmana: spavaća soba raspolaže francuskim ležajem, a dnevni boravak ležajem na razvlačenje i kuhinjskim delom u kome se nalazi šporet sa rernom, veliki frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima terasu sa pogledom na dvorište. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman je klimatizovan i ima TV sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat ima internet wireless i ne poseduje obezbeđeno parking mesto.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude).

 

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas