Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Niki Lutra

Apartmani Niki se nalaze u prvoj i u drugoj liniji kuća na samoj plaži.
Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim apartmanom i dupleksom za sedam osoba

apartmani-niki-lutra-1
apartmani-niki-lutra-2
apartmani-niki-lutra-3
apartmani-niki-lutra-4
apartmani-niki-lutra-5
apartmani-niki-lutra-6
apartmani-niki-lutra-7
apartmani-niki-lutra-8
apartmani-niki-lutra-9
apartmani-niki-lutra-10
apartmani-niki-lutra-11
apartmani-niki-lutra-12
previous arrow
next arrow
apartmani-niki-lutra-1
apartmani-niki-lutra-2
apartmani-niki-lutra-3
apartmani-niki-lutra-4
apartmani-niki-lutra-5
apartmani-niki-lutra-6
apartmani-niki-lutra-7
apartmani-niki-lutra-8
apartmani-niki-lutra-9
apartmani-niki-lutra-10
apartmani-niki-lutra-11
apartmani-niki-lutra-12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Apartman broj 1 raspolaže sa spavaćom sobom, kuhinjom, kupatilom i terasom (bočni pogled more). U sobi se nalaze dva singl ležaja, a u kuhinjskom delu se nalazi sofa na razvlačenje. Kuhinjski deo sadrži veliki šporet sa četiri ringle i rernom i veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman ima TV prijemnik sa grčkim kanalima, wifi i klima uredjaj. Smeštajni objekat nema obezbedjeno parking mesto.

Duplex broj 2 raspolaže sa tri spavaće sobe, dnevnim boravkom i kuhinjom, dva kupatila i dve terase (direktan pogled more). U prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja i kupatilo, a na prvom spratu su tri spavaće sobe, kupatilo i terasa. U jednoj sobi se nalaze francuski ležaj, u drugoj sobi grčko-francuski tip ležaja (190x120cm), u trećoj sobi se nalazi jedan singl ležaj i jedan pomoćni ležaj, dok se u dnevnom boravku nalaze dve sofe koje se ne razvlače. Kuhinjski deo sadrži veliki šporet sa rernom i veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Oba kupatila imaju tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman ima dva TV prijemnika sa grčkim kanalima, wifi i klima uredjaj. Smeštajni objekat nema obezbedjeno parking mesto.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma za smene u julu i avgustu (osim za last minute ponude).

 
  •  

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas