Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Bečići

Apartmani Bečići se nalaze samo 30 metara od mora, na samoj obali, u mirnom i tihom delu Bečića u borovoj šumi. Smešteni u crkvenom dvorištu Crkve ‘’Sveti Toma’’, sa dosta zelenila i obezbeđenim parkingom. Apartmani Bečići su kompletno opremljeni: kuhinja, AC, TV, Wi-Fi i terase sa garniturama za sedenje. Apartmani su tipa studija dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih. Gosti ulaze u čiste apartmane i tokom svog boravka ga sami održavaju. Promena posteljine je na 5 dana. Apartmani ne poseduju peškire. Ishrana je organizovana u restoranu Sveti Toma pored mora.

Apartmani bečići spolja
apartmani bečići smeštaj
apartmani becici kuhinja
apartmani becici studio
apartmani becici plaža
apartmani becici put do plaze
apartmani bečići plaža
previous arrow
next arrow
Apartmani bečići spolja
apartmani bečići smeštaj
apartmani becici kuhinja
apartmani becici studio
apartmani becici plaža
apartmani becici put do plaze
apartmani bečići plaža
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

CENOVNIK APARTMANI BEČIĆI – BEČIĆI, CRNA GORA LETO 2022

Hotel Palas slika cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Apartmani Bečići su kompletno opremljeni: kuhinja, AC, TV, Wi-Fi i terase sa garniturama za sedenje. Apartmani su tipa studija dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih. Gosti ulaze u čiste apartmane i tokom svog boravka ga sami održavaju. Promena posteljine je na 5 dana. Apartmani ne poseduju peškire. Ishrana je organizovana u restoranu Sveti Toma pored mora.

 

 

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas