Hotel Junior 3* All seasons sport and spa - Brzeće

Hotel Junior***All seasons Sports and Spa nalazi se u turističkom centru Brzeće, na nadmorskoj visini od 1100 metara, raspolaže sa 71 sobom i 7 apartmana. Sve sobe i apartmani imaju TV sa satelitskim programom, priključak za internet, telefon, frižider, sef, T/WC i fen. Neki apartmani imaju dnevni boravak, kuhinju, đakuzi, saunu, garderober i dodatni WC.

U okviru hotelskog kompleksa, koji se prostire na površini od 8 ha, smešteni su brojni sportski tereni, sopstvena ski staza 400m (posedujemo top za pravljenje veštačkog snega i tabač). Snow tubing, kao i Ski bus koji Vas prevozi do vrhova. Gostima nudimo odmor i rekreaciju uz letnje i zimske sportove i organizovane šetnje, Mini Market, a za Vaše najmlađe Đura park i igraonicu 2-8 godina. Idealno mesto za opuštanje i odmor je Spa centar koji sadrži: bazen 2x4m, saunu, 2 đakuzija, hamam tuševe i soba za relaksaciju sa masažom. Lobby bar "Alexander’", nudi široki asortiman dezerta, alkoholnih i bezalkoholnih pića, a toplinu čitavog prostora upotpunjava upečatljiv kamin u centralnom delu Lobby bara. Glavni restoran, "Four Seasons", raspolaže sa 300 mesta, a la cart, "Vincenzo", u kome možete isprobati specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, raspolaže sa dodatnih 80 mesta. A la carte "Kitchen & Bar", u kome možete isprobati specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, raspolaže sa 115 mesta.

Kongresni centar
Junior Hotel pruža mogućnost odžavanja mnogobrojnih poslovnih događaja na Kopaoniku. Kongresni centar se sastoji od tri hale: ” Atina ” , sa kapacitetom do 180 mesta, ” Platon ” i ” Tesla” , sa kapacitetom do 60 mesta. Kapacitet i multi – funkcionalnost ovih hala omogućavaju održavanje kongresa, konferencija , prezentacija , seminara, simpozijuma i drugih događaja. Sve sale su potpuno opremljene (flipchart , projektor, video bim, internet).

Opis Smeštaja:

Economic soba (15 m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Standard soba (21,5 – 25m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Comfort soba (25 – 33,5m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Family soba (33,5 – 37m²) sa dve odvojene prostorije sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 5 osoba.

Sadržaj/Usluge:

Restoran, bar, kongresna sala, spa centar, teretana, dečija igraonica, game room, vešeraj, mini market, ski škola, snowtubing staza, sportski tereni, diskoteka.

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Bar

Prodavnica

Škola skijanja

Fitnes

Terasa


HOTEL JUNIOR 3* - KOPAONIK
PROLEĆE/LETO 2021

NA UPIT