Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Nikos Polihrono

Vila Nikos Polihrono nalazi se u mirnom delu Polihrona, u drugoj liniji kuća na oko 50 metara od glavne plaže. Supermarket se nalazi oko 300m od vile. Studiji se nalaze u prizemlji i na prvom spratu. Vila Nikos Polihrono raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, a u prizemlju u trokrevetnim studijima postoji pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje). Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Kupatila imaju tuš kadu. Svi studiji imaju terasu sa pogledom na dvorište, klimatizovani su i imaju TV prijemnik sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat ima internet wirelees, a nema obezbeđeno parking mesto. Napomena:Upotreba klime nije uračuna u cenu najma i dodatno se naplaćuje 5 eur dnevno. KOORDINATE: N 40°01’09.07″ E 23°31’27.64″

vila-nikos-polihrono-1
DSC_0137
NIKOS-1
Nikos..
Nikos.
Nikos.-Polihrono
Nikos-house
Polihrono
previous arrow
next arrow
vila-nikos-polihrono-1
DSC_0137
NIKOS-1
Nikos..
Nikos.
Nikos.-Polihrono
Nikos-house
Polihrono
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:

10% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2024.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Nikos Polihrono raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, a u prizemlju u trokrevetnim studijima postoji pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje).

Struktura studija u prizemlju: svaki studio ima sobu koja raspolaže francuskim ležajem, jednim singl ležajem i foteljom na razvlačenje sa kuhinjskim delom.

Struktura studija na prvom spratu: soba koja raspolaže sa tri singl ležaja sa kuhinjskim delom koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider,sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Kupatila imaju tuš kadu.

Svi studiji imaju terasu sa pogledom na dvorište, klimatizovani su i imaju TV prijemnik sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat ima internet wirelees, a nema obezbeđeno parking mesto.

Pozovite nas