Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Marietta Parga

Vila Marietta je locirana na strani Venecijanske tvrdjave, pruža odlicnu komunikaciju sa obe strane grada. 

vila-marieta-1
vila-marieta-2 (1)
vila-marieta-3 (1)
vila-marieta-4
vila-marieta-5 (1)
vila-marieta-6
vila-marieta-7
vila-marieta-8
vila-marieta-9 (1)
vila-marieta-10 (1)
previous arrow
next arrow
vila-marieta-1
vila-marieta-2 (1)
vila-marieta-3 (1)
vila-marieta-4
vila-marieta-5 (1)
vila-marieta-6
vila-marieta-7
vila-marieta-8
vila-marieta-9 (1)
vila-marieta-10 (1)
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

St 02/St 03:raspolaze sa moderno opremljenim 02 i 04 st, koji se nalaze nedaleko od centra Parge. Svaki studio ima u opremljenu sopstvenu kuhinju, kupatilo, kvalitetni nameštaj, tv, klima (uz doplatu) i sopstveni balkon. Blizina tvrđave pruža mogucnost čestih šetnji tvrđavom, sa odmorom na terasi kafe-bara sa prekrasnim pogledom na zaliv i more oko Parge. Klima se doplaćuje 5 € dnevno po apartmanu.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas