Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Limona Parga

Vila Limona Parga je udaljena 400 metara od centra Parge i 600 metara od plaže. Vila Limona Parga raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu od 5€ dnevno na licu mesta).

Google koordinate: Latitude: 39.287857 Longitude: 20.40377

vila-limona-parga-1 (1)
vila-limona-parga-2 (1)
vila-limona-parga-3 (1)
vila-limona-parga-4 (1)
vila-limona-parga-5 (1)
vila-limona-parga-6 (1)
vila-limona-parga-7 (1)
vila-limona-parga-9 (1)
previous arrow
next arrow
vila-limona-parga-1 (1)
vila-limona-parga-2 (1)
vila-limona-parga-3 (1)
vila-limona-parga-4 (1)
vila-limona-parga-5 (1)
vila-limona-parga-6 (1)
vila-limona-parga-7 (1)
vila-limona-parga-9 (1)
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu od 5€ dnevno na licu mesta).

Parga je živopisni gradić na obali Jonskog mora u blizini ostrva Krf. Šarm ovog mesta upotpunjen je bujnom vegetacijom i mnoštvom kulturno-istorijskih spomenika, koji svedoče o bogatoj istoriji poput tri tvđave iz različitih perioda, mikenski grob, Manastir Vlaheron, crkva svetog Sostisa… Pargu karakteriše i raznolikost plaža, duge peščane kao i male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem. Ljubazni i gotoprimljivi domaćini, uzbudljiv noćni provod, niz festivala, avanture i sportovi na vodi. Letovanje u ovom mestu je uzbudljiv doživljaj kako za parove tako i za porodice sa decom. Duh ovog grada je živahan i moderan sa tragovima tradicionalnog. Naspram Parge se nalaze ostrva Paksos, Antipaksos i Krf do kojih se organizuju izleti. Parga apartmani leto.

Pozovite nas