Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Konstantina Alexandros

Vila Konstantina Alexandros Parga je odlično locirana i nalazi se u ravnom delu Parge, udaljena je oko 100 metara od plaže Piso Krioneri (mala gradska plaža) i oko 300 metara od plaže Krioneri (velika gradska plaža) i glavnog šetališta. Vila Konstantina Alexandros Parga – svi smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom spratu, namenjeni su za smeštaj dve do tri osobe i imaju opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, peškire, terasu, TV (nema srpskih kanala), WiFi internet i klima uredjaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Gosti vile imaju na raspolaganju i garnituru za sedenje sa suncobranom u samom dvorištu, a u neposrednoj blizini se nalazi jedan od najpovoljnijih super marketa u mestu kao i glavno šetalište koje je centar svih dešavanja, sa mnogobrojnim restoranima, barovima i prodavnicama.

Google maps: Latitude: 39.282759 Longitude: 20.408559

vila-alexandros-parga-2
vila-alexandros-parga-3
vila-alexandros-parga-4
vila-alexandros-parga-5
vila-alexandros-parga-6
vila-alexandros-parga-7
vila-alexandros-parga-8
vila-alexandros-parga-9
previous arrow
next arrow
vila-alexandros-parga-2
vila-alexandros-parga-3
vila-alexandros-parga-4
vila-alexandros-parga-5
vila-alexandros-parga-6
vila-alexandros-parga-7
vila-alexandros-parga-8
vila-alexandros-parga-9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Svi smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom spratu, namenjeni su za smeštaj dve do tri osobe i imaju opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, peškire, terasu, TV (nema srpskih kanala), WiFi internet i klima uredjaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Parga je živopisni gradić na obali Jonskog mora u blizini ostrva Krf. Šarm ovog mesta upotpunjen je bujnom vegetacijom i mnoštvom kulturno-istorijskih spomenika, koji svedoče o bogatoj istoriji poput tri tvđave iz različitih perioda, mikenski grob, Manastir Vlaheron, crkva svetog Sostisa… Pargu karakteriše i raznolikost plaža, duge peščane kao i male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem. Ljubazni i gotoprimljivi domaćini, uzbudljiv noćni provod, niz festivala, avanture i sportovi na vodi. Letovanje u ovom mestu je uzbudljiv doživljaj kako za parove tako i za porodice sa decom. Duh ovog grada je živahan i moderan sa tragovima tradicionalnog. Naspram Parge se nalaze ostrva Paksos, Antipaksos i Krf do kojih se organizuju izleti. Parga apartmani leto.

Pozovite nas