Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Hermes Olympic Beach

Vila Hermes Olympic Beach se nalazi u centralnom delu mesta i udaljena je od plaže oko 100 metara. Smeštajne jedinice nalaze se na prvom spratu. Vila Hermes Olympic Beach poseduje recepciju, lift i zajedničke prostorije u prizemlju. Studiji ne poseduju peškire. Dvokrevetni, dvokrevetni sa pomoćnim ležajem i trokrevetni studiji se sastoje od prostorije u kojoj je spavaći deo ( sa francuskim ležajem i jednim pomoćnim ili standardnim ležajem ) i kuhinja sa posudjem i priborom. Svi studiji imaju TWC, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj i TV. Upotreba klima uređaja naplaćuje se 5 eura po danu na licu mesta. Vila poseduje Wi- Fi internet (agencija nije odgovorna za brzinu i kvalitet interneta).

Olympic-Beach-Vila-Hermes-1-1-s
Olympic-Beach-Vila-Hermes-1-12-s
hermes4b
hermes7
hermes8
Olympic-Beach-Vila-Hermes-1-2-s
hermes4b
hermes5a
hermes5b
hermes7
previous arrow
next arrow
Olympic-Beach-Vila-Hermes-1-1-s
Olympic-Beach-Vila-Hermes-1-12-s
hermes4b
hermes7
hermes8
Olympic-Beach-Vila-Hermes-1-2-s
hermes4b
hermes5a
hermes5b
hermes7
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik
Cenovnik

DOPLATE ZA PREVOZ IZ DRUGIH GRADOVA :

– iz Novog Sada 22 eur; iz Zrenjanina – bez doplate (uključeno u cenu).

UMANJENJE ZA PUTNIKE IZ NIŠA, LESKOVCA, VRANJA – 5 EUR PO OSOBI /osim za smene označene zvezdicom /.

NAPOMENA ZA PRTLJAG: dozvoljen je jedan komad prtljaga po odrasloj osobi težine do 20 kg, kao i jedan ručni prtljag do 5kg koji se može uneti u vozilo.Višak prtljaga prevoznik nije u obavezi da primi.

Polazak autobusa dan ranije u odnosu na termin iz cenovnika paket aranžmana. Cene u tabelima izražene su u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.

NAPOMENE:
-ukoliko putnik putuje sam plaća 1.7 od osnovne cene paket – aranžmana

SPAJANJE SMENA: prilikom spajanja 2 smene za putnike na autobuskom prevozu, druga smena umanjuje se za 20 € za polaske u junu i septembru, a 30 € za polaske u julu i avgustu.

Ovi popusti se ne mogu sabirati sa first minute popustima.

P O P U S T I ZA DECU:

– dete do 6,99 godina može da deli ležaj sa drugom osobom u studiju / apartmanu.
– dete do 6,99 god na zajedničkom ležaju plaća 55 eur i ima sedište u autobusu
– dete do 12 godina na sopstvenom ležaju ( ili u koliko deli ležaj sa drugim detetom do 6.99 godina) ima popust 30 eur na paket aranžmanu i ima sedište u autobusu.

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: smeštaj po osobi na bazi najma u izabranom objektu za izabrani broj noćenja, prevoz autobusima turističke klase sa TV, audio, klima opremom, usluge pratioca tokom putovanja, usluge predstavnika tokom boravka.

ARANŽMAN SOPSTVENIM PREVOZOM OBUHVATA: smeštaj na bazi najma u izabranom objektu za izabrani broj noćenja po smeštajnoj jedinici, usluge predstavnika tokom boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: individualne troškove, boravišnu taksu 1,5 eur dnevno po studiju/apartmanu (plaća se na licu mesta vlasniku objekta). Cena boravišne takse je važeća u trenutku objavljivanja programa.

CENE AUTOBUSKE KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ
( Autobusi su turističke klase sa TV/audio i klima uređajem.)

Povratna karta : odrasli 70 eur Deca od 0 – 12 godina 55 eur
Jedan pravac : odrasli 50 eur Deca od 0 – 12 godina 50 eur

Doplata za dodatno sedište u autobusu je 60 eur po osobi.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM
1. dan Polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 20.00 h
/Obavezno proveriti u agenciji dan pred put vreme i mesto polaska/ .
2. dan Dolazak u letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studije-apartmane posle 14.00 časova.
2. do pretposlednji dan: boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi noćenja . Poslednji dan: napuštanje studija-apartmana do 09.00 časova. Polazak za Beograd u popodnevnim satim (u skladu sa Zakonom o saobraćaju). Proveriti tačno vreme sa predstavnikom. Dolazak u Beograd narednog dana u jutarnjim časovima.

PROGRAM ZA SOPSTVENI PREVOZ
1.dan: smeštaj u studio / apartman posle 14.00 časova po grčkom vremenu. 2. do pretposlednji dan: boravak u studiju / apartmanu na bazi noćenja. Poslednji dan: napuštanje smeštaja do 09.00h.

NAPOMENA: gosti ulaze u očišćene smeštajne jedinice, a za vreme boravka sami održavaju higijenu i vrše nabavku higijenskih sredstava. Takođe, sami iznose smeće i odlažu ga u kontejnere. Zbog epidemioloških mera za vreme boravka gostiju nije moguće čišćenje smeštajnih jedinica od strane vlasnika objekta.

USLOVI PLAĆANJA:

Gotovinom, platnim karticama, preko računa – Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise međunarodnog zdravstvenog putnog osiguranja po uslovima osiguravajuće kuće (potrebna kopija pasoša).

U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji
www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
Program br. 60/23 od 28.11.2023.god.
Posrednik u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator T.A. MONTESOL Travel, Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA.

Pozovite nas