Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Pansion Obala Rafailovići

Pansion Obala Rafailovići nalazi se u centralnom delu mesta Rafailovići, na 80 do 150 metara udaljenosti od peščane plaže. Sastoji se od više objekata, od kojih su najpopularniji zeleni i plavi. Smeštaj je u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju balkon, TWC, televizor sa kablovskim programom i frižider. Svaka soba ima i klima uređaj. Ishrana je u restoranu hotela OBALA na samoj obali uz šetalište.

pansion-1
pansion-2
pansion-3
pansion-5
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-1
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-2
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-3
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-4
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-5
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-6
pansionobala 2 soba
pansionobala 3 soba
pansionobala soba
pansionobala spolja
pansionobala2 spolja
previous arrow
next arrow
pansion-1
pansion-2
pansion-3
pansion-5
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-1
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-2
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-3
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-4
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-5
pansion-obala-rafailovici-crna-gora-6
pansionobala 2 soba
pansionobala 3 soba
pansionobala soba
pansionobala spolja
pansionobala2 spolja
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

Napomene kod paket aranžmana: POPUSTI ZA DECU

* dete od 2 do 11,99 godina ako koristI zajednički ležaj ima popust 50%, a ako koristi zaseban ležaj ima popust 30%.

* dvoje dece : prvo dete ima popust 30% na zasebnom ležaju, drugo dete ima popust 50% i deli ležaj.

NAPOMENE

* UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ IZNOSI 30 EUR.

* DOPLATA ZA TRANSFER IZ NOVOG SADA IZNOSI 22 EUR PO OSOBI.

* TRANSFER IZ ZRENJANINA UKLJUČEN U CENU.

* Doplata za 1/1 sobu iznosi 70%.

 • U slučaju SPAJANJA SMENA na paket aranžmanu, cena se umanjuje 25 eur od druge smene.

 • PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM : 1. DAN – polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 21h (proveriti dan pre puta tačno vreme i mesto polaska). 2. DAN – dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima. Prijavljivanje na recepciji hotela uz vaučer agencije, ulazak u sobe posle 14h. 2. poslednji dan – boravak u hotelu na bazi uplaćenog broja noćenja i izabrane usluge. Poslednji dan – napuštanje hotela prema hotelskom kućnom redu (do 9.00 ili 10.00h). Polazak za Beograd posle 17h. Dolazak u Beograd narednog dana u jutarnjim časovima.

  PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE: autobuski prevoz i smeštaj u izabranom objektu na bazi polupansiona (doručak samoposluživanje – švedski sto , večera jela sa menija).

  PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: boravišnu taksu, individualne troškove, putno osiguranje.

  PROGRAM PUTOVANJA ZA SOPSTVENI PREVOZ: 1. DAN – dolazak u hotel. Prijavljivanje na recepciji hotela uz vaučer agencije, koji putnik preuzima u agenciji pre putovanja (može biti isporučen i elektronskom poštom). Ulazak u sobe posle 14h. Boravak u hotelu na bazi uplaćene usluge i broja dana. POSLEDNJI DAN: napuštanje hotela prema hotelskom kućnom redu (do 9.00 ili 10.00h).

  INDIVIDUALNI ARANŽMAN UKLJUČUJE: smeštaj u izabranom objektu na bazi izabrane usluge (doručak samoposluživanje, večera jela sa menija).

  INDIVIDUALNI ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: individualne troškove, putno osiguranje, boravišnu taksu.

  NAČIN PLAĆANJA: sva plaćanja se vrše po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% od cene aranžmana gotovinom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, ostatak 15 dana pre početka usluge.

  Boravišna taksa nije uključena u cenu i naplaćuje se na licu mesta na recepciji hotela. 1.50 eur dnevno. Deca do 11,99 godina ne plaćaju b.taksu, samo osiguranje 0,50 eur dnevno. Iznos takse važeći je u trenutku objavljivanja programa.

  Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

  Program br. 67/23 od 20.12.2023.

  Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventuale drugačije usmene informacije o programu.

  UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

  Posrednikk u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator T.A. MONTESOL TRAVEL Licenca OTP 95/2021. Kategorije A

Rafailovići su malo ribarsko mesto ispred koga se nalazi velika Bečićka plaža dugačka oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem. Bečićka plaža je 1936 godine u Parizu nagrađena kao najlepša prirodna plaža u Evropi. Rafailovići imaju i marinu za jahte, glisere i čamce. Klima je mediteranska sa oko 226 sunčanih dana u godini. Rafailovići se nalaze na 3km od Budve i na 22km od aerodroma u Tivtu.

Rafailovići su malo letovalište koje se nalazi neposredno uz Bečiće, odnosno na jednom kraju velike Bečićke plaže. Rafailovići su dobro povezani sa ostalim turističkim mestima u blizini, šetalištem uz obalu dužine 3km koje povezuje sa Bečićima i Budvom. Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, park i slične sadržaje neophodne za razvoj turizma.

Ovo letovalište pogodno je za turiste i posetioce koji planiraju da svoj odmor provedu u miru, ali i za one turiste koji ipak vole aktivniji odmor, jer se druga poznata letovališta kao što su Sveti Stefan, Budva i Tivat nalaze u blizini i lako ih je posetiti. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana.

Pozovite nas