Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Maldivi januar,februar,mart 2023

Od 1715 €

Maldivi

Maldivi individualno putovanje. Maldivi su naziv za republiku na istoimenom arhipelagu u Indijskom okeanu koju sačinjava preko 2000 malih i niskih koralnih ostrva (atola), 840 km jugozapadno od ostrva Šri Lanka. Brojna ostrva sa čisto belim peskom i tirkizno plavim lagunama koja predstavljaju idelno mesto za odmor zaljubljenika u jedinstvenu prirodu, floru i faunu. Ova rajska tropska država leži u vodama Indijskog okeana. Maldive čini skoro 1.200 peščanih ostrvaca, raspršenih po Indijskom okeanu. Sva ostrva su grupisana u 26 atola (celine). Prostiru se južno i jugozapando od Šri Lanke i imaju merdijanski pravac pružanja u dužini od 840km. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Važe za jednu od najpoželjnijih destinacija stanovnika čitave planete, a naročito su poznata po romantičnim venčanjima na plažama. Takođe se ubrajaju u luksuzna i skupa letovališta. Velika atrakcija Maldiva je što predstavljaju najnižu državu na svetu sa prosečnom nadmorskom visinom od 1.5m. Na Maldivima nećete videti uzvišenja, ali vam neće ni nedostajati. Ovo je svakako jedno od mesta koje će vas sasvim sigurno opiti svojom lepotom. Samo jedan pogled, čak i na pusto, nenaseljeno ostrvo pod palmama, opasano koralnim grebenima i kristalno čistom i prozirnom vodom, koja zapljuskuje blještavo beli pesak njegovih plaža je dovoljno da se osetite kao u snu. Ako ste razmišljali o zimskom letovanju, Maldivi su jedna od destinacija koju posećuju turisti iz celog sveta tokom čitave godine.

Aranžman uključuje

  • avio prevoz sa aerodromskim taksama,
  • transfere prema programu
  • 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi na bazi odabrane usluge
  • troškove organizacije putovanja.

Program putovanja:

Ne uključuje

  •  međunarodno zdravstveno osiguranje
  •  fakultativne izlete,
  •  individualne troškove, kao i sve programom nenavedene usluge.

1. Dan Beograd -Dubai

Dolazak na aerodrom dva sata pre leta FZ 1746 za Dubai u 13:15 h. Sletanje u 21:35h po lokalnom vremenu

2. Dan DUBAI - MALDIVI

Nastavak letom FZ 1207 u 02:00 za Maldive. Sletanje na aerodrom Male u 07:15 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. - 8 . Dan MALDIVI

Boravak u izabranom hotelu  na bazi navedene usluge. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

 

9. Dan MALDIVI – DUBAI

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let FZ 1570 za Dubai u 23:30 h.

 

 

10. Dan DUBAI - BEOGRAD

Sletanje u 03:10 H po lokalnom vremenu.Nastavak za Beograd letom FZ 1745 u 09:05H. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 12:15 h.

 

 

Pozovite nas