Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Viceroy Mountain Resort

Hotel Viceroy Kopaonik Mountain Resort prvi je luksuzni hotel na Kopaoniku sa pet zvezdica (5*) i pripada međunarodnom lancu hotela Viceroy Hotels and Resorts. Ovo je prvi objekat koji kompanija otvara u Evropi, a tek druga skijaška destinacija u okviru portfolija grupe. Luksuzni hotel inspirisan lokalnom planinskom arhitekturom Hotel Viceroy Kopaonik Mountain Resort je dizajniran od strane arhitekata kompanije WATG, a dopunjen detaljima Wimberley Interiors-a. Po njihovim rečima sve sobe i apartmani su zamišljeni i projektovani tako da budu topla utočišta savršena za opuštanje posle dana provedenog na padinama Kopaonika. Arhitektura i dizajn hotela inspirisani su lokalnim stilom, koji se bazira na prirodnim lepotama i pejzažima Suvog rudišta te preovlađuju prirodne boje tamnog drveta kombinovane sa čistim belim detaljima, uz obilje prozora i otvorenih prostorija iz kojih se pruža spektakularan pogled na okolinu tj na prelepe vrhove Kopaonika. Kamene obloge na donjim spratovima “vezuju” zgradu za zemlju, spajajući je sa okolnim pejzažom. Pažljivo dizajnirani detalji i pametna upotreba materijala garantuju lepo izrađen objekat koji poštuje narodnu tradiciju u arhitekturi i lokalno okruženje, ali takođe ima svoj sofisticiran, moderan i prepoznatljiv stil.

 

Opis Smeštaja:

Hotel poseduje 119 soba, od toga 66 king soba, 34 double queen i 19 apartmana. Većina soba je sa balkonom i pogledom na planinu i staze.

Dodatni sadržaji:

Da uživaju u gastronomskim umećima vrhunskih kulinarskih majstora kao i ponudi pića iz celoga sveta, gostima će biti na raspolaganju tri restorana i dva bara (uključujući skijaški salon Apres) nudeći im dobrodošlicu da se opuste i prepuste. Da ugođaj bude potpun gostima Viceroy Hotela Kopaonik na raspolaganju je Spa & Wellness centar sa šest masažnih soba, dva spoljna i jedan unutrašnji bazen, hamam, teretana i salon lepote.

 

Parking

 

Restoran

 

Wellness&Spa

 

WI_FI

hotel-viceroy-kopaonik-2
hotel-viceroy-kopaonik-6
hotel-viceroy-kopaonik-7
hotel-viceroy-kopaonik-8
hotel-viceroy-kopaonik-10
hotel-viceroy-kopaonik-13
previous arrow
next arrow
hotel-viceroy-kopaonik-2
hotel-viceroy-kopaonik-6
hotel-viceroy-kopaonik-7
hotel-viceroy-kopaonik-8
hotel-viceroy-kopaonik-10
hotel-viceroy-kopaonik-13
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas